Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

10 meest zeldzame Pokemon kaarten uit Pokemon GODE MEEST ZELDZAME KAARTEN UIT POKEMON GO

Pokemon kaarten - pokemon go set

 

Pokemon GO is op 1 juli 2022 gereleased. De set bevat 78 Pokemon kaarten + 10 secret Pokemon kaarten. Het laagste wat je uit een pakje kan krijgen is een Holo, dus je hebt altijd wel een hit. Ook Het is mogelijk om twee pulls te krijgen uit elk pakje. Uit de reserve slot kan je een radiant Pokemon krijgen. De 3 radiant Pokemon's die in de set zitten, zijn Charizard, Blastoise en Venusaur. Met deze Pokemon's word de set echt leuk gemaakt. Met deze hyped Pokemon set ga ik vandaag met trost de 10 meest zeldzame Pokemon kaarten uit Pokemon GO presenteren, dus pak je popcorn.

Nieuwste Pokemon kaarten uit Pokemon Go zijn hier te verkrijgen.

10. Candela Rainbow - 18,00

Candela Rainbow

De Pull rate van deze Pokemon kaart is 1 op de 371 Pokemon kaarten packs. Totaal zijn er 4 Rainbow Trainer Pokemon kaarten in de set. Als je Pokemon Go speelt moet je deze Pokemon kaart hebben.

 

9. Spark Rainbow - 20,00 Euro

Spark Rainbow

De pull rate van deze Pokemon kaart is 1 op 371 Pokemon kaarten packs. Totaal zijn er 4 Rainbow Trainer Pokemon kaarten in de set. Net zoals de vorige trainer is dit een Pokemon kaart die je wilt hebben als je een fan bent van Pokemon GO.

 

8. Blanche Rainbow - 22,00 Euro

Blanche Rainbow

De pull rate van deze Pokemon kaart is 1 op 371 Pokemon kaarten packs. Totaal zijn er 4 Rainbow Trainer Pokemon kaarten in de set. Dit is de duurste van de trio Trainers uit Pokemon GO.

 

7. Professor's Research Rainbow - 25,00 Euro

Professor's Research Rainbow

Dit is een full art rainbow pokemon kaart. In de set zitten totaal 4 rainbow full art trainer Pokemon kaarten. Dit is de duurste van de 4. De pull rate van deze kaart is 1 op de 401 packs. Als je Pokemon GO speelt moet je deze professor wel kennen.

 

6. Melmetal VSTAR Rainbow - 30,00 Euro

Melmetal VSTAR Rainbow

Dit is een rainbow secret Vmax Pokemon kaart. In totaal zit in de set Pokemon GO maar 1 rainbow secret Vmax Pokemon kaart. De pull rate van deze Pokemon kaart is 1 op 160 packs. Dit is wel een vette staal Pokemon.

 

5. Radiant Charizard - 35,00 Euro

Radiant Charizard

Dit is een Radiant Pokemon kaart. In de set Pokemon GO zitten 3 Radiant Pokemon's. Radiant Pokemon's zijn eigelijk een ander woord voor een shiny Pokemon. Precies om deze reden zijn deze Pokemon kaarten gewild. De pull rate van deze Pokemon kaart is 1 op de 80 Packs. De pull rate is 1 van de hoogste uit deze lijst. Ondanks dat is dit een gewilde Pokemon kaart.

 

4. Dragonite VSTAR Rainbow - 40,00 Euro

Dragonite VSTAR Rainbow

Dit is een Vstar Rainbow Pokemon kaart. In de set zitten er totaal 2 Vstar Rainbow Pokemon kaarten in de set Pokemon GO. De pull rate van deze Pokemon kaart is 1 op de 80 Pokemon GO packs. Dit is echt een vette Pokemon kaart, en als je een fan ben van Dragonite is dit een must have Pokemon kaart om in je collectie te hebben.

 

3. Mewtwo VSTAR Gold - 45,00 Euro

Mewtwo VSTAR Gold

Dit is een Secret Rare Gold Pokemon kaart. In de set is er maar 1 Secret Rare gold Pokemon kaart. Ook is dit de moeilijkste kaart om te krijgen uit de set Pokemon GO. De pull rate is 1 op de 450 Pokemon kaarten GO packs. Laten wij eerlijk zijn Mewtwo is een baas, maar deze pull rate is ongelovelijk. Toch maar een masterball gebruiken.

 

2. Mewtwo VSTAR Rainbow - 50,00 Euro

Mewtwo VSTAR rainbow

Dit is een Secret Rare Vstar Rainbow Pokemon kaart. In totaal zijn er 2 Secret Rare Vstar Rainbow Pokemon kaarten in de set. Dit is de duurste van de twee. De pull rate van deze Pokemon kaart is 1 op de 90 Pokemon kaarten GO packs. De pull rate is best makkelijk vergeleken met de andere Pokemon kaarten uit de lijst. 

 

1. Mewtwo V Alternate Art - 55,00 Euro

Mewtwo V Alternate Art

Wij zijn eindelijk aangebroken bij de duurste Pokemon kaart uit de set Pokemon GO. Dit is een Alternate Art V Pokemon kaart. In de set zijn er maar 2 Alternate Art V Pokemon kaarten. Dit is de meest gewilde Pokemon kaart uit de set puur omdat Alternate Art Pokemon kaarten nu op dit moment de meest gewilde moderne Pokemon kaarten. De pull rate van deze Pokemon kaart is 1 op de 70 Pokemon GO packs. De pull rate is best hoog en toch is dit de duurste kaart uit de set dat laat al zien hoe gewild deze Pokemon kaart is.

 

Conclusie 

Pokemon GO is een leuke set om te openen. Zo is het mogelijk om 2 pulls te krijgen uit elk pakje wat het open maken van de set gelijk een stuk leuker maakt. Ook zit er een Holo garantie op elke pack waardoor je altijd wel een pull hebt uit elke pack. Zoals wij hebben gezien domineert Mewtwo deze Pokemon set. De top 3 posities zijn allemaal voor Mewtwo en gelijk geef ik hem het is namelijk wel waar de set voor staat. Laat even in de reacties weten wat jullie allemaal uit een packje hebben gekregen.

benieuwd naar andere top 10 zeldzaamste pokemon sets?


Nieuwste Pokemon kaarten

Laat een reactie achter