Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

10 meest zeldzame kaarten uit Chilling ReignDe meest zeldzame kaarten uit Chilling Reign

Pokemon kaarten Chilling Reign

De Pokemon set Chilling Reign is 18 april uitgekomen. De set bevat 198 Pokemon kaarten + 35 secret Pokemon kaarten. Het is een grote set expensie als sterren zoals de Galarian vogels (Articuno, Moltres en Zapdos) ook worden de Shadow/Ice Raiders voor het eerst in engelse Pokemon set uitgebracht.

Vandaag gaan we het hebben over wat de top 10 meest zeldzame kaarten uit de set Chilling Reign zijn. Wat de pull rates zijn en wat de waarde zijn van de Pokemon kaarten.

 

 

10. Shadow Rider Calyrex V Alternate Art - 40.00 euro

pokemon kaarten shadow rider v alternate art

Deze kaart is een Alternate V Pokemon kaart. In Chilling Reign zijn in totaal 13 Alternate kaarten. Waarvan 10 Alternate art V kaarten in Chilling Reign. De pull rate is 1/147 packs. Daarom is de kaart prijzig door het alternatieve Pokemon art design. Deze kaart heeft veel detail en is relatief goedkoop naar mijn mening.

 

9. Galarian Rapidash V Alternate Art - 50.00 euro

Pokemon kaarten Rapidash V alternate art

Met deze nieuwe set hebben ze de Galarian Pokemon's uitgebracht uit de Galar regio. Dit is een mooie kaart met een mooie design. Ook is dit een Alternate V Pokemon kaart met een pull rate van 1/147.

 

8. Galarian Articuno V Alternate Art - 60.00 euro

Pokemon kaarten Galarian Articuno V Alternate V

Inmiddels is dit een trend te zijn dat er zoveel alternate V in deze lijst staan. De pull rate is 1/147 pack ratio. Dit is een mooie Pokemon kaart met veel detail en kleur. Zeker een mooie kaart.

 

7. Ice Rider Calyrex Vmax Alternate Art - 65.00 euro

Pokemon kaarten Ice Raider Calyrex Vmax

Deze kaart is 1 van de 3 Alternate Art Vmax kaarten. Dit is de Vmax variant van de Calyrex Alternate Art Pokemon kaart. De pull rate van deze kaart is extreem hoog 1/454 Packs gemiddeld. Daarom is deze kaart zwaar ongewaardeerd voor de prijs waarmee hij nu verkocht word.

 

6. Galarian Zapdos V Alternate Art - 70.00 euro

Pokemon kaarten Galarian Zapdos V Alternate Art

Deze kaart is een Alternate Art V kaart. Alle 3 zeldzame vogels hebben een Alternate Art V kaart. Hierdoor zijn het leuke kaarten om ze te hebben. Verder is de pull rate 1/147 packs. 

 

5. Zeraora V Alternate Art - 75.00 euro

Pokemon kaarten zeraora V

Nogmaals een Alternate Art V kaart die de lijst haalt. Inmiddels geen verassing meer. De pull rate is 1/147 packs om deze kaart te krijgen. Deze kaart heeft veel detail ook vind ik de Pokemon's op de voorgrond een leuke toevoeging van de kaart.

 

4. Shadow Rider Calyrex Vmax Alternate Art - 80.00 euro

Pokemon Kaarten Shadow Rider Calyrex Vmax

Deze Pokemon kaart is een Alternate Art Vmax. Er zijn maar 3 Alternate Art Vmax kaarten in de Chilling Reign set. Hierdoor zijn deze kaarten moeilijk te verkrijgen. De pull rate is 1/454 Packs om deze kaart te kunnen krijgen.

 

3. Snorlax Golden Secret Rare - 95.00 euro

Pokemon kaarten Snorlax Golden Secret Rare

Nu hebben we voor het eerst in deze lijst geen Alternate Art kaart. Dit is een Golden Secret Rare kaart. De set Chilling Reign heeft 3 Golden Secret Rare Pokemon's. Deze is de meest gewilde van de 3. De pull rate van deze kaart is 1/100 Packs.  

 

2. Blaziken Vmax Alternate Art - 100.00 euro

Pokemon kaarten Blaziken Vmax Alternate Art

Deze kaart is een Alternate Vmax kaart. In totaal zijn er 3 Vmax kaarten. Dit is de meest zeldzame van de 3. De pull rate is 1/454 packs. Verder is dit een hele vreemde kaart. Het heeft iets heel moois maar ik kan ook begrijpen als mensen deze kaart lelijk vinden.

 

1. Galarian Moltres V Alternate Art - 130.00 euro

Pokemon kaarten Galarian Moltres V Alternate Art

Dit is hem dan! De meest zeldzame kaart uit Chilling Reign. Als we naar het design kijken naar deze kaart is het geen verassing. Met de grote volle maan en die prachtige vogel is dit 100% een verdiende plek op de lijst.  Alle 3 Zeldzame vogels hebben een Alternate Art V kaart gekregen. Ondanks dat is dit de meest zeldzame van de 3. De pull rate is 1/147 packs. 

Conclusie

Zoals wij hebben gezien word de top 10 lijst gedomineerd met Alternate Art V/Vmax kaarten. Dit komt vooral omdat de pull rate van deze kaarten heel hoog ligt en de kaarten er aantrekkelijk uit zien. Deze combinatie zorgt ervoor dat er veel vraag is naar deze kaarten en een laag aanbod. Daarom zijn deze kaarten ook veel waard. Met de introductie van de Shadow Rider,  de Ice Rider  en de zeldzame Galar vogels is dit een mooie set om te verzamelen. 

 benieuwd naar andere top 10 zeldzaamste pokemon sets?


Nieuwste Pokemon kaarten

Laat een reactie achter