Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

10 meest zeldzame kaarten uit CelebrationsDe meest zeldzame kaarten uit Celebrations

 

De Pokemon set Celebrations is in 8 oktober uitgekomen. Met vele nieuwe reprint kaarten uit de oude generaties is het niet gek dat dit de meest gezochte set is van het jaar. De Celebrations set bestaat uit 25 nieuwe moderne Pokemon kaarten en een sub set van 25 reprint Pokemon kaarten. Deze set staat voor het vieren van het 25 jaar bestaan van Pokemon kaarten. Daarom is het ook geen verassing dat beide sets 25 pokemon kaarten totaal heeft. Nu zonder te wachten presenteer ik met trost de 10 meest zeldzame Pokemon kaarten uit Celebrations! 

Nieuwste Pokemon kaarten uit Celebrations zijn hier te verkrijgen.

10. Birthday's Pikachu - 14.00 euro

BIRTHDAY'S PIKACHU

Deze originele pokemon kaart werd vroeger alleen gegeven aan kinderen die een tekening maakten van Pokemon en die opstuurde naar de Pokemon Center website. Door de grote populariteit is deze kaart opnieuw geprint voor de Celebration set. De pull rate van deze kaart is 1/55 packs en behoort tot de reprint set lijst.

 

9. Mewtwo EX - 15.00 euro

pokemon kaarten mewtwo ex

Deze Pokemon kaart komt origineel uit de set Next Destinies. Verder is de pull rate van deze kaart 1/130 packs. De pull rate van deze kaart is hoog. Tenslotte behoort deze Pokemon kaart tot de Reprint set lijst. 

 

8. Tapu Lele GX - 16.00 euro

Pokemon kaarten Tapu Lele gx

Deze Pokemon kaart komt origineel uit de set Gaurdians Rising. De pull rate van deze kaart is 1/259 packs. Dat is extreem hoog en voor de prijs dat de kaart word aangeboden is deze Pokemon kaart super goedkoop. Tenslotte komt deze Pokemon kaart uit de reprint sub set.

 

7. Mega Rayquaza EX - 18.00 euro

Pokemon kaarten Mega Rayquaza Ex

Deze Pokemon kaart komt uit de set Roaring Skies. De pull rate van deze kaart is 1 op 111 packs. Deze kaart komt is een reprint en komt uit de reprint sub set

 

6. Venusaur Holo - 20.00 euro

Pokemon kaarten venusaur holo

Hier zijn ze dan eindelijk! 1 van de meest gewilde Pokemon kaarten die iedereen wilt hebben. Een reprint van de Base set Holo kaarten. De kaarten zijn identiek hetzelfde als de originele base set kaarten het enige verschil is het 25 jaar jubileum logo rechts midden van het kaart. De pull rate van de kaart is 1 op 60 packs. Deze kaart valt ook onder de reprint sub set van Celebrations.

 

5. Blastoise Holo - 25.00 euro

Pokemon kaarten Blastoise holo

Wat zou deze set nou zijn zonder Blastoise. Deze kaart is een reprint uit Base set. De pull rate is 1 op 65 packs. Verder is deze kaart authentiek op de originele Base set Blastoise op het 25 jaar jubileum logo na. Dit is een Pokemon kaart uit de reprint sub set.

 

4. Shining Magikarp - 35.00 euro

Pokemon kaarten Shining Magikarp

Heel veel Pokemon verzamelaars waren heel blij om deze kaart in Celebrations set te zien. Voor goeie redenen ook, deze kaart is extreem populair onder verzamelaars waardoor deze kaart voor paar duizenden euro's ging. Nu door de reprint krijgen veel verzamelaars de kans op deze kaart voor een betaalbare prijs te bemachtigen. Deze kaart kwam origineel uit Neo Genesis set, uit het jaar 2000. De pull rate van deze kaart is 1 op 111 packs

 

3. Golden Shiny Mew - 75.00 euro

Pokemon kaarten mew golden shiny

Deze kaart komt uit de originele Celebrations set. De set bestaat uit 25 Pokemon kaarten en dit is het nummer 25 uit de set. Dit is de enige golden Pokemon kaart uit de set. De pull rate van deze kaart is 1 op 130 packs. Dit is voor veel mensen de meest gewilde kaart uit de set en voor een goeie reden ook. Een Shiny Mew zijn kaarten die in het verleden veel waard zijn geworden, dus zeker een goeie kaart om te hebben.

 

2. Umbreon Gold Star - 90.00 euro

Pokemon kaarten Umbreon goldstar

Deze kaart is een reprint uit POP SERIES 5. De pull rate is 1 op 111 packs.  Ook was deze Pokemon kaart een grote verassing dat die opnieuw geprint is in  de Celebrations set. Door een grote kern aan Eevee Verzamelaars was dit een mooie kans om nu deze kaart te hebben. Deze kaarten uit POP SERIES 5 gingen daarom ook voor duizenden euro's. Golden Star Pokemon kaarten behoren ook tot 1 van de meest gewilde Pokemon kaarten in het algemeen. 

 

1. Charizard Holo - 130.00 euro

Pokemon kaarten Charizard holo Celebrations

Dit is waarschijnlijk de Pokemon kaart waarvoor iedereen naar deze blog is gekomen. De Base Set Charizard. De meest iconische Pokemon kaart aller tijden. Met Youtubers die deze kaart hebben gehyped is dit de meest gezochte Pokemon kaart aller tijden geworden. Het is daarom geen verassing dat deze Pokemon kaart de meest zeldzaamste is uit de Celebration set is. De pull rate van deze kaart is 1 op 98 packs. Deze kaart behoort tot de reprint sub set uit Celebrations.  

 

Conclusie

Zoals wij hebben gezien komt uit de reprint sub set de meest zeldzame Pokemon kaarten uit de Celebration set. Met iconische kaarten uit base set en andere gewilde kaarten is dit geen verassing. Ook zijn de meeste kaarten uit deze set goed betaalbaar, dus pak nu je kans open packs of koop de kaart los. Elke Celebration pack heeft 4 Pokemon kaarten in totaal. Dit komt omdat de set heel klein is vergeleken met andere Pokemon sets. Verder zijn alle kaarten uit de set minimaal een Holo kaart. Laat even een reactie achter als je 1 van deze coole kaarten heb gepacked. 

 benieuwd naar andere top 10 zeldzaamste pokemon sets?


Nieuwste Pokemon kaarten

Laat een reactie achter