Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

10 meest zeldzame kaarten uit Fusion StrikeDe meest zeldzame kaarten uit Fusion Strike

De Pokemon set Fusion Strike is in 12 November uit gekomen. De grootste Pokemon set van het jaar met liefs 260 Pokemon kaarten. Zo zijn Gengar en Mew in deze set in de spotlight gezet. Nu met deze grote set die bedoeld is voor kerst en de feestdagen. Welke zijn nou de meest zeldzame kaarten uit fusion strike? Daarom presenteer ik met trost de nieuwe lijst.

Nieuwste Pokemon kaarten uit Fusion Strike zijn hier te verkrijgen.

10. Mev V Full Art - 40,00 euro

Deze Pokemon kaart is een V Full Art. Er zijn in totaal 7 Full Art V kaarten in Fusion Strike. De pull rate van deze kaart is 1 op 40 packs. Deze kaart is de duurste Full Art Pokemon kaart uit de 7 Pokemon kaarten. De reden hiervoor is simpel, iedereen houd van mew en de design van deze Pokemon kaart heeft deze kaart gewild gemaakt. 

9. Genesect V Alternate Art - 45,00 euro

Deze Pokemon kaart is een V Alternate Art. In de set Fusion Strike zijn er 5 V Alternate Art Pokemon kaarten totaal te vinden. De pull rate van deze kaart is 1 op 130 packs. Deze V Alternate Art Pokemon kaart heeft de moeilijkste pull rates vergeleken de andere V Alternate Art Pokemon kaarten uit Fusion Strike.  Met zo een mooie dans wie wilt deze kaart nou niet.

8. Greedent V Alternate Art - 50,00 euro

Deze Pokemon kaart is een V alternate art. De pull rate van deze kaart is 1 op 120 packs. Greedent is nooit een populaire Pokemon geweest, maar de design van deze kaart heeft er voor gezorgd dat deze kaart toch populair is geworden. Met mede te danken aan de moeilijke pull rate die deze kaart heeft.

7. Inteleon VMAX Alternate Art - 55,00 euro

Deze Pokemon kaart is de eerste VMAX Alternate Art uit de lijst. Voor een goeie reden ook. De pull rate van deze kaart is 1 op 160 packs. Hierdoor is deze kaart moeilijk te verkrijgen. Zelf is de kaart heel kleurrijk, maar toch mist het war meer vertoning van de Pokemon zelf. Hierdoor is dit de goedkoopste VMAX Alternate Art uit de lijst. 

6. Celebi V Alternate Art - 60,00 euro

Deze Pokemon kaart is een V Alternate Art. De pull rate van deze kaart is 1 op 120 packs. Ondanks de pull rate van deze kaart lager is dan meeste andere Alternate Art kaarten, is dit één van de duurdere kaarten uit de set. Als we naar de design kijken van de kaart is dat niet gek. De achtergrond kleur met de Celebi haalt toch wel de beste kant uit Celebi naar boven.

 

5. Mew V Alternate Art - 70,00 euro

Deze kaart is een V Alternate Art Pokemon kaart. De pull rate van deze kaart is 1 op 140 packs. Dit was te verwachten dat deze kaart de meest populaire V Alternate Art kaart is. Aangezien Mew een fan favourite Pokemon is, en met deze prachtige design is het niet gek dat deze Pokemon kaart zo populair is.

4. Mew VMAX Rainbow - 100,00 euro

Deze Pokemon kaart is een VMAX Rainbow. Er zijn totaal 4 VMAX Rainbow in de set Fusion Srike. De pull rate van deze kaart is 1 op 180 packs. Mew is de fan favoriet in deze set en verdient daarom deze plek ook met deze prachtige Rainbow VMAX kaart.

3. Gengar VMAX Alternate Art - 125,00 euro

Deze Pokemon kaart is een VMAX Alternate Art kaart. De pull rate van deze kaart is 1 op 240 packs. Met zo een moeilijke pull rate is het niet vreemd dat deze kaart zo duur is. Verder hebben we al voor meer dan 2 jaar geen Gengar V of GX gekregen. Ook is de design van deze kaart fantastisch waardoor deze kaart heel gewild is.

2. Espeon VMAX Alternate Art - 130,00 euro

Deze Pokemon kaart is een VMAX Alternate Art kaart. De pull rate is 1 op 240 packs. Met de grote fanbase die Eevee Pokemon kaarten hebben is het niet gek dat deze kaart zo gewild is. Ook is dit de moeilijkste kaart om uit een pakje te krijgen uit de set. Die combinatie samen zorgt ervoor dat deze kaart zo waardevol is.

1. Mew VMAX Alternate Art - 150,00 euro

Deze Kaart is een VMAX Alternate Art kaart. De pull rate van deze kaart is 1 op 220 packs. Het is geen verassing Mew VMAX Alternate Art is de meest zeldzaamste kaart uit Fusion Strike. Mew is altijd een fan favourite Pokemon geweest en nu met deze design is het niet gek dat deze kaart zo gezocht is. Samen met de pull rate is dit een super lastige kaart te verkrijgen.

 

Zo als wij hebben gezien zijn de Alternate Art kaarten de meest gezochte kaarten uit Fusion Strike. Hoe populairder de Pokemon is hoe zeldzamer de Pokemon kaart is.  Mew, Espeon en Gengar Zijn de 3 meest populaire Pokemon's daarom domineren hun deze top 10 lijst. Tenslotte zijn de Pull rates van de set Fusion Strike heel hoog. Hierdoor zijn deze kaarten moeilijke te verkijgen.


Nieuwste Pokemon kaarten

Laat een reactie achter