Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

10 meest zeldzame kaarten uit Evolving SkiesDe meest zeldzame kaarten uit Evolving Skies.

rayquaza

De set Evolving Skies is in 28 augustus uitgekomen wereldwijd. Met allemaal coole Pokemon's zoals Rayquaza, Umbreon, Dragonite en veel meer. Nu is de vraag heb jij 1 van deze vette Pokemon's kunnen scoren of welke van deze kaarten zou je willen packen. Daarom prestenteer ik met veel liefde en trost de top 10 meest zeldzaamste kaarten uit Evolving Skies.

 

10. ESPEON V ALTERNATE ART - 70.00 euro

espeon v alternate art

Deze kaart is als een alternate art kaart. Er zijn in totaal 18 alternate art kaarten in Evolving Skies. De pull rate van deze kaart is 1/82 packs. Hierdoor is de kaart ook prijzig. Verder is een grote fanbase gemeenschap die alles verzamelen wat met Eevee te maken heeft en als zijn andere evoluties.

 

9. Leafeon Vmax Alternate Art - 75 euro

leafeon vmax alternate art

Deze kaart is ook een alternate art kaart. Alleen dan een Vmax variant er van. De pull rate van deze kaart is 1/283 packs. De waarde van te kaart is weinig als we vergelijken hoe moeilijk deze kaart te verkijgen is.

 

8. Rayquaza Vmax Rainbow - 85 euro

rayquaza rainbow vmax

Deze kaart is een Secret Rare Rainbow kaart. De pull rate van deze kaart is 1/82 packs.  Persoonlijk is dit 1 van mijn lievelings kaarten uit de Evolving Skies set. Voor de prijs is dit echt een goeie kaart om los te kopen. Deze kaart heeft potentie om te groeien in waarde in de toekomst.

 

7. Umbreon V Alternate Art - 100 euro

Umbreon V alternate art

Deze kaart is als een alternate art kaart. De pull rate van deze kaart is 1/82 packs. De grote Eevee fanbase zorgt ervoor dat deze kaart zo prijzig is. Zeker een mooie kaart als je van Umbreon houdt. 

 

6. Glaceon Vmax Alternate Art - 105 euro

Glaceon vmax full art

Deze kaart is ook een alternate art kaart. Alleen dan een Vmax variant er van. De pull rate van deze kaart is 1/283 packs. De pullrate van deze kaart is zo hoog dat voor de prijs waarmee je deze kaart los kan kopen, goedkoop is.

 

5. Dragonite V Alternate art - 110 euro

Dragonite v alternate art

Deze kaart is als een alternate art kaart. De pull rate van deze kaart is 1/82 packs. Wie houd er nou niet van Dragonite. Een coole draken Pokemon die lekker een dutje aan het doen is. Wie wilt dat nou niet.

 

4. Rayquaza V alternate Art - 125 euro

Rayquaza V Alternate Art

Deze kaart is als een alternate art kaart. De pull rate van deze kaart is 1/82 packs. Deze kaart is 1 van mijn lievelings uit de set. Er zit zoveel detail en leven in deze kaart. Ik voel met net als die Pokemon naast de trainer. 

 

3. Sylveon Vmax Alternate Art - 130 euro

Sylveon Vmax Alternate Art

Deze kaart is als een Vmax alternate art kaart. De pull rate van deze kaart is 1/283 packs. Van deze kaart word je gewoon vrolijk. Veel details in deze kaart. Begrijp persoonlijk wel dat deze kaart zo duur is.

 

2. Umbreon Vmax Alternate Art - 220 euro

Umbreon Vmax Alternate Art

Deze kaart is als een Vmax alternate art kaart. De pull rate van deze kaart is 1/283 packs. Deze kaart is 1 van de grooste chase kaarten die mensen willen. Iedereen is opzoek naar deze kaart. En voor een goeie reden ook. Umbreon is 1 van de meest populaire Pokemons. En met dit mooie design was het onvermijdelijk dat deze kaart gezocht zou worden.

 

1. Rayquaza Vmax Alternate Art - 250 euro

Rayquaza Vmax Alternate Art

Deze kaart is als een Vmax alternate art kaart. De pull rate van deze kaart is 1/283 packs. De meest zeldzame kaart uit Evolving Skies. Dit is geen verassing. Veel van ons zijn opgegroeid met Rayquaza. Ook is Rayquaza 1 van de meest populaire Pokemon's. En met zo weinig Rayquaza kaarten is deze kaart uiteraard de zeldzaamste kaart. Ook is de pull rate lastig om deze kaart te verkrijgen uit packs.

CONCLUSIE

Zoals wij hebben gezien zijn Rayquaza en Umbreon de 2 Pokemon's die het duurste zijn uit de Evolving Skies set. De Vmax Alternate Art pull rates zijn extreem hoog met 1/283 packs gemiddeld. Hierdoor zijn deze kaarten automatisch duurder dan de V Alternate kaarten. Verder zijn de pull rates voor de Full art trainer kaarten 1/183, waardoor deze kaarten ook lastig zijn om ze te packen. Wel zijn deze kaarten rond de 20 - 40 euro. Ik hoop dat ik jullie genoeg heb geinformeerd en als er vragen zijn geef een reactie.

 benieuwd naar andere top 10 zeldzaamste pokemon sets?


Nieuwste Pokemon kaarten

6 reacties

 • We hebben de Umbreon Vmax 215/203 wat is de verwachting van deze kaart over een paar jaar? Gr Sam

  Sam
 • Wij hebben een rayquaza vmax kaart
  Wel beschadigd is deze nog geld waard ? Mvg

  Melissa Depoorter
 • Wij hebben een rayquaza vmax kaart
  Wel beschadigd is deze nog geld waard ? Mvg

  Melissa Depoorter
 • Wij hebben een rayquaza vmax kaart
  Wel beschadigd is deze nog geld waard ? Mvg

  Melissa Depoorter
 • hoe krijg je die?????

  jaewon

Laat een reactie achter