Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

10 meest zeldzame Japanse Pokemon kaartenMet de grote opkomst van Pokemon kaarten de afgelopen jaar zijn steeds meer verzamelaars gekomen. Voornamelijk zijn de engelse Pokemon kaarten enorm in populariteit gestegen. Toch is er een andere Pokemon kaarten markt die minder populair is terwijl daar wel één van de duurste Pokemon kaarten in zitten. Daarom gaan wij het vandaag hebben over de 10 meest zeldzame japanse Pokemon kaarten. Zeldzaamheid word bepaald door het aantal aanbod wat er van de Pokemon kaarten zijn en hoeveel vraag er is naar deze Pokemon kaarten. In deze blog gaan we de Pokemon kaarten beoordelen als je ze los zonder PSA grading zou kopen. Nu verder met trost presenteer ik nu de 10 meest zeldzame japanse Pokemon kaarten.

 

Pokemon kaarten japanse top 10

 Pokemon kaarten uit de nieuwste sets zijn hier te verkrijgen.

   

 

10. Poncho-wearing Pikachu Rayquaza - 1000 Euro

Pokemon kaarten Pikachu Poncho-wearing Rayquaza Japans

Dit is een promo Pokemon kaart uit de set XY. Deze Pokemon kaart is 1 van de meest gewilde Pokemon kaarten. Als we naar de kaart kijken is dat duidelijk. Deze Pokemon kaart is uniek en er bestaan veel verschillende uitvoeringen van deze Pokemon kaart met Pikachu.

 

9. Luigi Pikachu - 2000 Euro

Pokemon kaarten Luigi Pikachu Pokemon kaart Japans

Luigi Pikachu komt uit de set XY Promo. Wie had gedacht dat al die tijd Pikachu eigelijk Luigi was. Deze kaart is zo uniek en wordt enorm gezocht onder verzamelaars. Voor een goeie reden ook, deze Pokemon kaart is mooi.

 

8. Umbreon Gold Star - 2500 Euro

Pokemon kaarten Umbreon Gold Star

Deze Pokemon kaart komt uit de set Pop Series 5, maar dan de japanse versie. De pull rate van deze Pokemon kaart zo klein. Waardoor deze Pokemon kaart zeldzaam is geworden om te hebben. Hierdoor is er weinig aanbod van deze Pokemon kaart.

 

7. Zekrom Gold Card - 3000 Euro

Pokemon kaarten Zekrom Gold Card EX Battle Boost

Deze Pokemon kaart komt uit de set EX Battle Boost. Wie houd er nou niet van goud? Dat is goed te merken met deze Pokemon kaart. Door de lage pull rate zijn er heel weinig exemplaren van deze Pokemon kaart. 

 

6. Mario Pikachu - 3500 Euro

Pokemon kaarten Mario Pikachu Japanse Pokemon kaart XY Promos

Deze Pokemon kaart komt uit de promo set XY. Wat is er nou beter dan een luigi Pikachu? Een Mario Pikachu! Als we naar prijs kijken is dat te merken. Nogmaals dit is een mooie Pokemon kaart en dat verklaart ook de prijs van deze Pokemon kaart.

 

5. Pikachu - 5000 Euro

 Pokemon kaarten Pikachu XY Promos

Deze Pokemon kaart komt uit de promo set XY.  Niet alleen pikachu zit op de Pokemon kaart, maar ook Charmander, Bulbasaur en Squirtle. Door de veel kleuren en contrast in deze Pokemon kaart zorgt het er voor dat het een aantrekkelijke Pokemon kaart is voor veel verzamelaars.

 

4. Tropicol Mega Battle - 15 000 Euro

Pokemon kaarten Tropicol Battle Japans

Dit is een Tournament Pokemon kaart die was uitgedeeld in een toernooi tussen 1999 en 2001 die toen jaarlijks werd georganiseerd. Dit toernooi vond plaats in Hawaii waarbij de beste Pokemon spelers uit Canada, Amerika en latin Amerika het tegen elkaar opnamen. Hierdoor zijn er maar ongeveer maar 100 exemplaren van deze Pokemon kaart. Dit zorgt er voor dat deze Pokemon kaart zeldzaam is.

 

3. Kangaskhan Holo - 25 000 Euro

Kangaskhan Holo Pokemon kaart japans

Dit is een Tournament Pokemon kaart die alleen exclusief in Japan is uitgebracht in het jaar 2000. Hierdoor bestaat deze Pokemon kaart alleen in het Japans. Hierdoor zijn er bijna geen exemplaren van deze pokemon kaart. 

 

2. Super Secret Battle No. 1 Trainer - 40 000 Euro

Super Secret Battle No. 1 Trainer Pokemon kaarten japans

Dit is ook een Pokemon toernooi Pokemon kaart die was uitgedeeld naar de spelers van een Japans Pokemon toernooi die het jaar 2000 is gespeeld. Op de kaart is er een Mewtwo te zien. Op dit toernooi zijn er ook twee kaarten uitgedeeld. Één van de Pokemon kaarten was niet aangekondigd dat ze deze zouden weggegeven, vandaar de naam. Er zijn maar totaal 25 exemplaren uitgedeeld. Vandaar dat deze Pokemon kaart zo waardevol is.

 

1. Pikachu Illustrator - 100 000 Euro

Pokemon kaarten Pikachu Illustrator Duurste Japanse Pokemon kaart

Dit is de meest bekende Pokemon kaart op dit moment. In 2021 is deze Pokemon kaart in PSA 10 verkocht voor 700 000 euro. Dit is ongekend voor de Trading card wereld. Deze Pokemon kaart is in 1997 uitgedeeld aan 3 winnaars van een teken wedstrijd in Japan. Hierdoor zijn er maar 3 exemplaren van deze Pokemon kaart. Hierdoor is de meest zeldzame Pokemon kaart ooit.

Conclusie

Zoals wij hebben gezien zijn de Japanse Pokemon kaarten wat geld waard. Voornamelijk zijn de Japanse Pokemon kaarten uit toernooien een fortuin waard. De reden hiervoor is simpel, ze zijn amper uitgebracht en hierdoor bijna  niet te krijgen. Ook hebben veel mensen die mee gedaan hebben in deze toernooien een band met deze Pokemon kaarten gekregen, waardoor deze Pokemon kaarten bijna niet worden verkocht. 

Ook zagen wij dat wat moderne Pokemon kaarten zoals Mario Pikachu uit 2013 een fortuin zijn geworden. Puur omdat de kaart zo uniek is. Dit zijn ook Japanse exclusieve Promo's die uitgebracht zijn. Japanse Pokemon kaarten zijn best cool als we naar de lijst kijken.


Nieuwste Pokemon kaarten

Laat een reactie achter