Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

10 meest zeldzame Pokemon kaarten uit Astral RadianceDE MEEST ZELDZAME KAARTEN UIT Astral Radiance

Astral Radiance is op 27mei 2022 gereleased. De set bevat 189 Pokemon kaarten + 27 secret Pokemon kaarten en tot slot een sub set met 30 Pokemon kaarten Trainer Art subset. De subset kaarten kunnen in de reverse slot zitten waardoor het mogelijk is om 2 pulls per pack te hebben. Hierdoor is het openen van deze set extra leuk. Twee keer zo veel kans om iets uit je pakje te krijgen. Laat me nu met trost de top 10 meest zeldzame kaarten uit Astral Radiance presenteren!

Nieuwste Pokemon kaarten uit Astral Radiance zijn hier te verkrijgen.

10. Hisuian Sneasler V Alt Art - 35,00 euro

Hisuian Sneasler v alt art Pokemon kaarten

De pull rate van deze Pokemon kaart is 1 op de 220 Pokemon kaarten packs. Totaal zijn er 6 Alternate Art Pokemon kaarten in de set Astral Radiance. Laten wij eerlijk zijn deze kaart heeft veel kleur en is mooi om te zien.

9. Temple of Sinnoh Gold - 38,00 euro

Temple of Sinnoh Gold Pokemon kaarten

De pull rate van deze Pokemon kaart is 1 op de 240 Pokemon kaarten packs. In totaal zijn er 6 golden Trainer Pokemon kaarten in de set Astral Radiance. Wie wilt er nou niet in zo een mooie tempel wonen?

8. Hisuian Typhlosion VSTAR Rainbow - 40,00 euro

 Hisuian Typhlosion VSTAR Rainbow Pokemon kaarten

De pull rate van deze Pokemon kaart is 1 op de 280 Pokemon kaarten packs. In totaal zijn er 7e Rainbow VSTAR Pokemon kaarten in de set. Dit is naar mijn mening 1 van de coolste starters die er zijn, dus nu deze Pokemon kaart te verkrijgen is ben echt blij.

7. Origin Forme Dialga VSTAR Rainbow - 45,00 euro

Origin Forme Dialga Vstar Rainbow Pokemon kaarten

De pull rate van deze Pokemon kaart is 1 op de 275 Pokemon kaarten packs. In totaal zijn er 7e Rainbow VSTAR Pokemon kaarten in de set. Pas op straks stop hij de tijd nog, dus ik zou wel aardig tegen hem blijven!

6. Machamp V Alt Art - 48,00 euro

Machamp V Alt Art Pokemon kaarten

De pull rate van deze Pokemon kaart is 1 op de 280 Pokemon kaarten packs. In totaal zijn er 6 Alternate Art Pokemon kaarten in de set Astral Radiance. Met deze kleur en illustratie is het nog niet gek dat deze Pokemon kaart zo waardevol is.

5. Hisuian Samurott VSTAR Gold - 50,00 euro

 Origin Forme Dialga Vstar Rainbow Pokemon kaarten

De pull rate van deze Pokemon kaart is 1 op de 240 Pokemon kaarten packs. In totaal zijn er 3 Pokemon VSTAR Gold Pokemon kaarten in de set. Samurott is 1 van de laaste evoluties starters uit de regio Hisui. 

4. Origin Forme Palkia VSTAR Gold - 52,00 euro

Origin Forme Palkia Vstar Gold Pokemon kaarten

De pull rate van deze Pokemon kaart is 1 op de 260 Pokemon kaarten packs. In totaal zijn er 3 Pokemon VSTAR Gold Pokemon kaarten in de set. Palkia de god van materie en ruimte. Moet ik nog meer zeggen?

3. Origin Forme Palkia VSTAR Rainbow - 55,00 euro

Origin Forme Palkia Vstar Rainbow Pokemon kaarten

De pull rate van deze Pokemon kaart is 1 op de 250 Pokemon kaarten packs. In totaal zijn er 7e Rainbow VSTAR Pokemon kaarten in de set. Ondanks dat is dit wel naar mijn mening 1 van de coolste Pokemon kaarten uit de set. 

2. Origin Forme Dialga V Alt Art - 65,00 euro

Origin Forme Dalgia V Art Art Pokemon kaarten

De pull rate van deze Pokemon kaart is 1 op de 220 Pokemon kaarten Packs. Totaal zijn er 6 Alternate Art Pokemon kaarten in de set Astral Radiance. Dialga is de god van tijd. Samen met deze Pokemon kaart art is het niet gek dat deze Pokemon kaart zo populair is.

1. Origin Forme Palkia V Alt Art - 75,00 euro

Origin Forme Palkia V Alt Art Pokemon kaarten

De pull rate van deze Pokemon kaart is 1 op de 202 Pokemon kaarten packs.  Totaal zijn er 6 Alternate Art Pokemon kaarten in de set Astral Radiance. Dit is de duurste Pokemon kaart uit de set Astral Radiance. Als we kijken naar de pull rate en hoe de Pokemon kaart is getekend is het niet vreemd dat deze Pokemon kaart de meest zeldzame is.

Conclusie

Zoals wij hebben gezien zijn de Palkia en Dialgia de Pokemon's die deze lijst domineren. Ook zijn de Alternate Art Pokemon kaarten weer enorm populair. Door de lage pullrates is het daarom ook niet gek dat deze Pokemon kaarten zo duur zijn. Totslotte is dit echt een leuke set die een keer niet gedomineerd word door een Charizard Pokemon. Samen met de subset Trainer Art Gallery is het echt een leuke Pokemon kaarten set om te openen.

benieuwd naar andere top 10 zeldzaamste pokemon sets?


Nieuwste Pokemon kaarten

Laat een reactie achter