Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

5 sterkste Pokemon kaartenWat zijn de Sterkste Pokemon kaarten?

Met zoveel sets die zijn uitgekomen, en zoveel Pokemon kaarten die er totaal nu uitgekomen zijn. Is nu de vraag welke Pokemon kaarten zijn het sterkst. Hoe we dit vandaag gaan meten is door puur naar de HP (Healthpoints) te kijken van de Pokemon kaart. Op basis hiervan gaan we kijken welke Pokemon's de hoogste HP hebben. 

5. Gyarados VMAX (Evolving Skies) - 330 HP

Pokemon kaarten Gyarados VMAX

Gyarados is een populaire Pokemon. De pokemon komt oorspronkelijk uit de Kanto regio. Toen deze VMAX variant van deze Pokemon kwam was ik blij aangezien dit een oude Pokemon is. Gyarados type is water en flying. Zijn zwakte elementen zijn elektriciteit en steen.   

4. Aggron VMAX (Brilliant Stars) - 330 HP

Pokemon kaarten Aggron VMAX

Aggron is een Pokemon uit de Hoenn regio. De eind evolutie van Aron. Dit is een staal en steen Pokemon. Zijn zwaktes zijn water, vecht en grond. Ondanks dat is dit een tank van een Pokemon.

3. Eternatus VMAX (Darkness Ablaze) - 340 HP

Pokemon kaarten Darkness Ablaze

Eternatus is een Pokemon uit de Galar regio. Het is een legendarische pokemon die sterk is. Deze pokemon is gif en een draak type Pokemon. Zijn zwakte is psychic, grond, ijs en draak. Helaas heeft deze Pokemon veel zwaktes andere zou het een sterkere Pokemon zijn.

2. Copperajah VMAX (Rebel Clash) - 340 HP

Pokemon kaarten Copperajah Vmax

Copperajah is een staal Pokemon. Deze Pokemon komt uit de Galar regio. Deze Pokemon is de eind evolutie van Cufant. Deze Pokemon zijn zwaktes zijn vuur, vecht en grond. Ondanks dat is dit de tweede Pokemon VMAX met 340 HP. Dat is ongekend en is extreem zeldzaam.

 

1. Snorlax VMAX (Sword & Shield base set) - 340 HP

Pokemon kaarten snorlax vmax

Snorlax is een Pokemon uit de regio Kanto. Dit is 1 van de oudste Pokemon's en is ook 1 van de meest gewilde Pokemon's. Snorlax type is normaal en zijn zwakte is gevecht. Des ondanks dat is dit de sterkste Pokemon qua health points. Deze Pokemon bestaat ook in een rainbow variant. 

Conclusie

Om nou te zeggen wat de sterkste Pokemon kaart is, hangt van veel factoren af. Daarom hebben wij puur gekeken naar de totale Health Points van een Pokemon kaart. Hierdoor hebben wij op een rij gekeken naar wat de hoogste HP is en daarna nou hoe minder zwaktes de Pokemon heeft. Zoals wij hebben gezien hebben al deze Pokemon kaarten iets gemeen. Het zijn allemaal VMAX Pokemon kaarten. 

 benieuwd naar andere top 10 zeldzaamste pokemon sets?


Nieuwste Pokemon kaarten

2 reacties

  • Kakie wakie

    Ik haat gay mensen
  • mijn zoon hadt die sterkste kaart maar voor da hij dit wist hadt hij die geruild voor een sterkere charizard v max

    ik snap nie die snorlax de sterkste kaart is van de hele wereld ik geloof het zelf nog nie eens ma das nie erg hoor maar de eevees zijn de leukste voor mijn dochter.

    ssaaaa

Laat een reactie achter