Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

10 meest zeldzame Pokemon kaarten uit Silver TempestDE MEEST ZELDZAME KAARTEN UIT SILVER TEMPEST

Silver Tempest is uitgekomen op 11 november 2022. Dit is 1 van de meest gehypde sets uit dit jaar. Dit komt onder andere omdat wij nog geen Lugia Pokemon kaart hebben gehad in de Sword & Shield era. Nu met deze set staat Lugia centraal. Precies om die reden word deze set zo erg gehyped. De set bestaat uit 215 Pokemon kaarten uit de main set en 30 kaarten uit de Trainer Gallery subset. Hierdoor is het mogelijk om 2 pulls uit 1 booster pack te krijgen.

Nieuwste Pokemon kaarten uit Silver Tempest zijn hier te verkrijgen.

 

10. Lugia V Full Art - 30,00 Euro

lugia v full art

Dit is nummer 185/195 uit de set Silver Tempest. In totaal zijn er 14 Full art Pokemon kaarten in de set. Ook zijn er totaal 6 Lugia Pokemon kaarten in deze set.

 

9. Rayquaza VMAX Trainer Galery - 34,00 Euro

rayquaza vmax trainer galery

Dit is nummer 20/30 uit de Trainer Gallery sub set. In totaal zijn er 6 VMAX Pokemon kaarten in de Trainer Gallery sub set. Er zijn totaal 2 rayquaza kaarten in de set Silver Tempest.

 

8. Skuntank V Alternate Art - 35,00 Euro

Skuntank V alternate art

Dit is nummer 181/195 uit de set Silver Tempest. In totaal zijn er 4 Alternate art Pokemon kaarten in de set. Totaal zijn er 3 Skuntanks in de set.

 

7. Serperior VSTAR Gold - 38,00 Euro

Serperior vstar gold

Dit is nummer 210/195 uit de set Silver Tempest. In totaal zijn er 2 gold Pokemon kaarten in de set. Dit is de goedkoopste van de twee. Ook zijn er 5 Serperior in de set.

 

6. Serena Rainbow - 40,00 Euro

serena rainbow

Dit is nummer 207/195 uit de set Silver tempest. In totaal zijn er 7 Rainbow Trainer kaarten in de set. De reden dat deze Pokemon kaarten zo veel duurder is dan de andere trainer kaarten heeft te maken dat deze Pokemon kaart is omdat deze kaart gewild is voor toernooien

 

5. Unown V Alternate Art - 55,00 euro

unown v alternate art

Dit is nummer 177/195 uit de set Silver Tempest. Totaal zijn er 4 Alternate Art kaarten in de set. Ook zijn er totaal 5 Unown kaarten in de set.

 

4. Lugia VSTAR Gold - 70,00 Euro

Lugia Vstar Gold

Dit is nummer 211/195 uit de set Silver Tempest. Totaal zijn er 2 Gold kaarten in de set. Dit is de duurste van de twee. Ook zijn er 6 Lugia Pokemon kaarten in de set.

 

3. Lugia VSTAR Rainbow - 75,00 Euro

lugia vstar rainbow

Dit is nummer 202/195 uit de set Silver Tempest. Totaal zijn er 6 VSTAR Rainbow kaarten in de set. Dit is de duurste van allemaal. Ook zijn er 6 Lugia Pokemon kaarten in de set.

 

2. Regidrago V Alternate Art - 80,00 Euro

regidrago v alternate art

Dit is nummer 184/195 uit de set Silver Tempest. Er zijn 4 Alternate Art kaarten in de set. Ook zijn er 5 Regidrago kaarten in de set.

 

1. Lugia V Alternate Art - 300,00 Euro

lugia v

Dit is de meest zeldzame kaart uit de set Silver Tempest. Dit is ook zonder twijfel de duurste kaart uit de set. Voor een goeie reden ook. Ten eerst zijn Alternate Art Pokemon kaarten lastig te krijgen. Ook is dit de eerste Lugia V Alternate kaart uit de Sword & Shield era. Hierdoor is deze Pokemon kaart onzettend populair.  

Conclusie

Zoals wij hebben gezien is de set Silver Tempest enorm populair. Dit heeft te maken dat Lugia een gewilde Pokemon kaart is. De prijs voor de Alternate Art V Lugia is dan ook echt bizar hoog. De set is net uit dus de Pokemon kaarten prijzen zijn dan altijd belachelijk hoog. Zelf verwacht ik dat over paar weken de prijzen zullen zakken. 

 benieuwd naar andere top 10 zeldzaamste pokemon sets?


Nieuwste Pokemon kaarten

Laat een reactie achter