Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

10 meest zeldzame kaarten uit Hidden FatesDe meest zeldzame kaarten uit Hidden Fates

hidden fates

Hidden Fates is in 23 Augustus 2019 uitgekomen. Nu 3 jaar later is dit de meest moderne set van Pokemon kaarten. Deze set is inmiddels 4 keer uitgeprint. De prijzen voor deze producten zijn daarom extreem hoog. Met 94 Shiny Pokemon kaarten en met 150 normale Pokemon kaarten is dit de 1 van de grootste Pokemon kaarten set. Nu is natuurlijk de vraag, wat zijn de meest zeldzame Pokemon kaarten uit Hidden fates? Ik presenteer met trost de top 10 lijst. 

Nieuwste Pokemon kaarten zijn hier te verkrijgen.

 

10. Darkrai GX Shiny - 30.00 euro

darkrai gx

Darkrai GX Shiny is onderdeel van de Full Art Shiny collectie. De pull rate van deze kaart is 1 op 270 packs. Wel is de kans dat je een Full Art Shiny krijgt 1 op de 9 packs, dus heel moeilijk is het niet om eentje te packen.

9. Tapu Koko GX - 35.00 euro

tapu bulu gx

Tapu Koko GX is een gouden kaart uit Hidden fates. Totaal zijn er 4 gouden kaarten in de Hidden Fates set. De pull rate van deze kaart is 1 op de 228 packs. Deze gouden kaarten zijn waardevol. Puur er bijna geen gouden Pokemon kaarten uitgebracht zijn door Pokemon.

8. Scizor GX Shiny - 40.00 euro

scizor gx

Scizor GX Shiny is een Full art Shiny kaart. De pull rate van deze kaart is 1 op 230 packs. Normaal is deze Pokemon rood, maar groen staat hem veel beter. Een hele coole Pokemon kaart om in je verzameling te hebben.

7. Leafeon GX Shiny - 45.00 euro

leafeon gx

Leafeon GX Shiny is een Full Art Shiny Pokemon kaart. De pull rate van deze kaart is 1 op 250 packs. Dit is 1 van de 5 Eeveelution kaarten uit de set. Met de grote fanbase van Eeveelution kaarten is het niet gek dat deze kaart in de top 10 lijst is.

6. Mewtwo GX Shiny - 50.00 euro

mewtwo gx

Mewtwo GX Shiny is een full art shiny kaart. De pull rate van deze kaart is 1 op 200 packs. Iedereen houd van Mewtwo, en is een fan favoriete Pokemon kaart. Dit is 1 van de meest oude legendarische Pokemon's. Nu dat deze Pokemon groen is konden we wel verwachten dat deze kaart in de lijst zou zijn.

5. Sylveon GX Shiny - 70.00 euro

sylveon gx shiny

Sylveon GX Shiny is een full art Shiny kaart. De Pull rate van deze kaart is 1 op 230 packs. Sylveon is een fan favoriete Pokemon uit de Eeveelution set. Hierdoor is deze kaart zo gewild.

4. Cynthia Full Art Trainer - 75.00 euro

cynthia full art trainer

Cynthia is een Full Art Trainer kaart. Er zijn totaal 8 Full Art Trainer kaarten in de set Hidden Fates. De pull rate van deze kaart is 1 op 280 packs. De reden waarom deze kaart zo populair is vergeleken de andere Full Art Trainer kaarten komt omdat Cynthia de league leider uit de Sinnoh regio is. 

3. Espeon GX Shiny - 80.00 euro

Espeon GX Shiny

We zijn inmiddels in de top 3 meest zeldzame kaarten gekomen uit de set Hidden Fates. Espeon GX is een Full Art Shiny kaart. De pull rate van deze kaart is 1 op de 300 packs. Deze Pokemon is normaal roos, maar de shiny kleur groen zorgt ervoor dat deze kaart super gewild is.

2. Umbreon GX Shiny - 140.00 euro

Umbreon GX Shiny

Umbreon GX is een Full Art Shiny. De pull rate van deze kaart is 1 op 335 packs. Umbreon is de fan favoriete Eeveelution Pokemon. Door de slechte pull rates en de grote vraag van de kaart, hierdoor is deze kaart zo prijzig. 

1. Charizard GX Shiny - 400.00 euro

 charizard GX shiny

Wie had het anders kunnen bedenken?! Deze Charizard Shiny GX is een Full Art Shiny uit de set Hidden Fates. Deze Pokemon kaart word ook wel gezien als de moderne base set Pokemon kaart. Dit is 1 van de meest populaire moderne Pokemon kaarten. De pull rate van deze kaart is 1 op 380 packs. Door de enorme vraag, maar lage aanbod van de kaart zorgt ervoor dat deze Pokemon kaart extreem duur is. 

Conclusie

Zoals wij hebben gezien bestaat de top 10 meest zeldzame Pokemon kaarten uit Hidden Fates vooral uit Shiny Full Art kaarten. De reden hiervoor is simpel deze kaarten zijn mooi en moeilijk te packen. Verder zijn de Eeveelution extreem populair en domineren deze lijst, maar uiteindelijk domineert de Shiny Charizard deze lijst. Dit komt puur door de populariteit van Charizard. 

 benieuwd naar andere top 10 zeldzaamste pokemon sets?


Nieuwste Pokemon kaarten

Laat een reactie achter