Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

10 leukste Pokemon cadeaus voor de feestdagen (rond de 20 euro)Leukste Pokemon cadeaus voor de leuke feestdagen

Het is bijna zover, de feestdagen zijn al om de hoek. Wij hebben er allemaal zin in, maar wat zou je nu als cadeau geven. Maak je niet druk wij van Pokemonkopen weten er alles van. Wij gaan er voor zorgen dat jij een leuk Pokemon cadeau kan vinden voor de feestdagen, want iedereen verdient een leuk cadeau voor de feestdagen. Wij gaan een budget stellen rond de 20 euro. Dit kan iets meer zijn of iets minder, dus laten wij beginnen met onze top 10 leukste cadeaus voor de feestdagen!

 

10. Ravensburger Pokemon Puzzel 500 stukjes 

ravensburger pokemon puzzel

Dit is een coole puzzel met daarin de eerste originele Pokemons uit de Kanto regio. Is die persoon een grote Pokemon fan? Dan is deze puzzel altijd een goed cadeau om te geven. Het is niet alleen leuk om in elkaar te maken, maar je kan de puzzel ook ophangen aan een frame tegen de muur. Aangezien de prijs niet al te duur is. Is dit een goeie aanrader om als cadeau te geven voor de feestdagen

9. Pokemon Infernape V Box 

Pokemon kaarten infernape v box

Pokemon kaarten zijn enorm populair geworden de afgelopen tijd. Hierdoor zijn deze Pokemon kaarten boxen heel aantrekkelijk om als cadeau te geven. Deze box heeft 1 gegarandeerde goeie Pokemon kaart waardoor je altijd een leuk cadeau hebt maakt niet uit wat je uit de pakjes krijgt. Pokemon kaarten worden enorm veel mee gespeeld op school, dus kinderen zullen zeker blij zijn met deze Pokemon kaarten boxen te krijgen als cadeau.

8. Pokemon Pluche Pikachu 

pokemon pluche pikachu

Wat is nou leuker om te geven dan een schattige Pokemon knuffel. Niet zomaar een schattige knuffel, maar een Pikachu knuffel. Deze is sinds de oprichting van Pokemon een fan favoriete Pokemon. Deze knuffel is een leuk cadeau om te geven als je iemand leuk wilt verassen.

7. Pokemon sleutelhanger Pikachu

pokemon sleutelhanger pikachu

Je wilt een leuk Pokemon cadeau geven wat niet al te groot is. Misschien een klein cadeautje wat minder opvalt en makkelijk te geven is. Dan is een Pikachu sleutelhanger precies het leuke cadeau om te geven voor de feestdagen.

 

6. Pokemon Portfolio Verzamelmap

pokemon kaarten portfolio sword & shield verzamelmap

De persoon die jij wilt verassen voor de feestdagen, is begonnen met Pokemon kaarten te verzamelen, of die persoon verzamelt al Pokemon kaarten een tijdje. Misschien stopt hij zijn Pokemon kaarten niet goed weg, Die zou wel goeie verzamelmap kunnen gebruiken. Dan is dit het perfecte cadeau om te geven. Dit is een stevige map die er voor zorgt dat de Pokemon kaarten goed beschermd worden. Hiermee kan jij die Pokemon kaarten goed opbergen. 

 

5. Pokemon GO Battle Deck Malmetal V

Pokemon kaarten deck melmetal v

Altijd een Pokemon kaarten deck willen hebben? Daag jouw vrienden uit! Dit is een Pokemon cadeau waar jij jouw vrienden kan uitdagen. Dit is een perfect cadeau. waardoor je gelijk een aantal Pokemon kaarten hebt. Een leuk cadeau voor de feestdagen.

4. Pokemon Dekbedovertrek Pikachu

pokemon dekbedovertrek pikachu

Dit is een wat duurder cadeau vergeleken de rest op de lijst, maar zeker een leuk cadeau om te geven. Wat is nou fijner dan in een nieuw dekbedovertrek slapen. Precies daarom is dit een leuk cadeau om te geven en het is Pikachu!

 

3. Pokemon Official Sticker Boek

pokemon official sticker boek

Dit is het officiële Pokemon sticker boek. Dit boek heeft meer dan 130 stickers! Van kleine stickers tot grote stickers. Ook zitten er veel verschillende Pokemons tussen, dus variatie genoeg om uit te kiezen. Leuk cadeau voor al niet te veel geld. Zeker een aanrader!

 

2. Pikachu Funko POP!

pikachu funko pop!

De Pikachu Funko POP kan nooit mis gaan voor de volgende redenen. Ten eerste is de Pikachu Funko POP leuk om cadeau te geven als iemand de Funko POP spaart. Ten tweede als je ze niet spaart is het leuk om er mee te beginnen te sparen. De allerlaatste reden is het een leuk cadeau om in te pakken. Je zou verbaast zijn hoe goed dit cadeau in de smaak valt.

1. Pokemon Scarlet Nintendo Switch

Pokemon Nintendo switch scarlet

Dit is stiekem valsspelen, aangezien wij cadeaus rond de 20 euro gingen bespreken, maar met de uitkomst van deze Nieuwe Pokemon voor de Nintendo Switch zou het verkeerd zijn om deze niet op de lijst te zetten. Dit is een wat duurder cadeau, maar zeker weten de moeite waard. Ken je iemand met een Nintendo Switch en houd hij van Pokemon? Dan is dit het perfecte cadeau om te geven voor in de feestdagen.

 

Conclusie

Zoals wij hebben gezien komen de feestdagen er bijna aan. Daarom is het een leuk idee om een Pokemon cadeau te geven. Bij de meeste komen gelijk Pokemon kaarten als idee, maar zoals wij hebben gezien zijn er genoeg andere Pokemon cadeaus om te geven. Ik hoop dat ik jullie genoeg heb kunnen informeren om een leuk cadeau uit te kiezen deze feestdagen. Tot slot gelukkige feestdagen!

benieuwd naar andere blogs?


Nieuwste Pokemon kaarten

Laat een reactie achter