Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

Waarom zijn Pokemon kaarten zo populair?Pokemon kaarten bestaan al sinds 1996. Nu zijn wij 26 jaar verder en zijn Pokemon kaarten populairder dan ooit. De reden hiervoor is simpel, Corona, Corona en Corona. Door de wereldwijde pandemie en lockdowns konden veel mensen niet op vakantie, en hierdoor moeilijk geld uitgeven. 

Ja, wat doe je dan met al dat extra geld dat je hebt? Je koopt Pokemon kaarten, want wie is er nou niet opgegroeid met deze schepsels. Ben je voor de Pokemon tijdperk geboren wat doe je dan? Je koopt Pokemon kaarten voor je kinderen. Zo simpel is het. Dit is goed te zien in de onderste tabel. Hier is duidelijk de populairiteit te zijn van Pokemon kaarten in verloop van tijd.

pokemon kaarten populair

Waarom zijn Pokemon kaarten lastig te verkijgen?

Iedereen is opzoek naar Pokemon kaarten, maar helaas zijn Pokemon kaarten nu lastig te krijgen. Dit komt door een tekort aan papier en veel restricties voor het importeren en exporteren van deze kaarten. De vraag is groter dan het bedrijf nu aan kan wat de situatie heel lastig maakt.

Verder zijn veel Youtubers zoals Logan Paul ook verantwoordelijk voor de hype. Sinds deze Youtubers deze video's hebben gemaakt is er duidelijke een spike te zien in de vraag van Pokemon kaarten. 

Ook komen Pokemon kaarten steeds meer in het nieuws als een manier om geld te verdienen, omdat sommige Pokemon kaarten onzettend prijzig zijn. Sommige mensen zijn inderdaad een stuk vooruit gegaan door Pokemon kaarten met behulp van de pandemie.

Tenslotte kunnen wij er van uit gaan dat de Pokemon kaarten hype een bubbel is die elk moment kan ontploffen. Pokemon kaarten producten zijn moeilijk te verkrijgen en de prijzen zijn hoger dan de originele winkel prijs. Als corona defintief is overwonnen gaat het aanbod van Pokemon kaarten veel groter zijn en gaat de hype weg. Nu is de vraag hoelang nog?

meer blogs?


Nieuwste Pokemon kaarten

Laat een reactie achter