Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

5 beste Pokemon kaarten cadeaus voor Sinterklaas (rond de 25 euro)!Leukste Pokemon kaarten cadeaus voor Sinterklaas

Het is bijna zover, de grote Sint is bijna weer in ons land. Nu vraag jij je af wat de leukste cadeaus aan Pokemon kaarten zijn die jij kan vragen voor Sinterklaas. Daarom presenteer ik met trost de top 5 leukste cadeaus voor Sinterklaas. Wij gaan hier het bedrag rond de 25 euro hanteren in dit artikel.

 

 

5. Pokemon GO Pin Box Collection - 18,99 Euro

Dit is een leuk cadeau om te krijgen. Dit cadeau is niet al te duur en ik heb gehoord dat dit cadeau wel altijd goed in de smaak valt bij kinderen. Het heeft de leuke set Pokemon GO. Dit is een feest set bij Pokemon waardoor je altijd wel leuke Pokemon kaarten kan krijgen. In deze box zitten 3 booster packs en 1 Charmander promo kaart.

 

 

4. POKEMON GO Gift Tin Pikachu - 24,99 Euro

Natuurlijk hebben wij ook Pikachu in deze lijst. Voor een goeie reden dan ook. Pikachu is sinds jaren een favoriete Pokemon onder kinderen. Dit is een tin uit de set Pokemon GO. Je krijgt in deze tin 4 booster packs en in elke boosterpack zit 10 Pokemon kaarten. Ook krijg je die leuke Pikachu erbij.

3. Deoxys V Battle Deck - 18,99 Euro

Dit is een battle deck die nooit verkeerd zou gaan. Deoxys is 1 van de coolste Pokemons. Ook het feit dat dit een battle deck is zorgt ervoor dat je gelijk veel Pokemon kaarten krijgt. Hierdoor krijg je gelijk een deck waarmee ze tegen andere vrienden kunnen spelen.

2. Electrode V Collection Box - 24,99 Euro

Dit is een nieuwe Pokemon kaarten collection box die uitgekomen is. In deze Box zitten 4 booster packs met 2 promo Pokemon kaarten en 1 reuze Pokemon kaart. Hierdoor is deze box aantrekkelijk om als cadeau te krijgen. Dit is een leuk cadeau en verdient het zeker om op deze lijst te staan.

1. Pikachu V Collection Box - 26,44 Euro

Pokemon kaarten sint

Wij zijn nu eindelijk bij nummer 1 aangekomen. Wie kent Pikachu nou niet? Elk kind wilt dit leuke huisdier hebben als Pokemon kaart. Nu is het mogelijk om deze Pokemon als kaart te krijgen. Deze box heeft ook 4 booster packs, 2 promo kaarten en 1 reuze Pokemon kaart. Dit is het perfecte cadeau om te krijgen voor Sinterklaas. 


Nieuwste Pokemon kaarten

Laat een reactie achter