Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

Alles wat je moet weten over de Charizard Ultra Premium Collection BoxMet de grote populariteit van Pokemon kaarten is het daarom niet gek dat er steeds meer producten op de markt komen. Ultra Premium boxen zijn op dit moment de meest gezochten Pokemon kaarten producten die er zijn. Door de grote vraag en het weinig aanbod zorgt dit er voor dat deze boxen moeilijk te krijgen zijn.

Maar wat er nu verder zou komen had denk ik niemand zien aankomen. Een Ultra premium box met Charizards. Niet 1 of 2 Charizards, maar liefst 3 Charizards zitten in deze box als Promo Pokemon kaarten. Deze Ultra premium box is op 28 oktober 2022 uitgekomen. Op dit moment is het heel moeilijk om in Europa aan deze boxen te komen. In de Verenigde Staten zijn deze Ultra Premium Boxen soms zelfs te vinden in de winkels. 1 ding is wel zeker, deze Ultra Premium Boxen zijn meer geprint als de voorgangers die zijn gekomen, en is zelfs nieuws dat er een 2de print komt van deze boxen. 

Deze Charizard Ultra Premium Box is bij de winkel online te halen tussen de 100 euro en 160 euro. Ondanks dat zijn deze bijna niet meer te krijgen. Om aan deze Box te komen op dit moment moet je het via een andere koper kopen. Op dit moments word deze Charizard box voor 220 euro verkocht via Ebay. Mijn advies is hou de 2de print run in de gaten zodat je deze Box voor een goeie prijs kan kopen. Tenslotte ga ik nu de inhoud van de box laten zien van de Ultra Premium Box. 

 

Inhoud Ultra Premium Collection Box Charizard

Als je de Ultra Premium Box open maakt kom je als eerste een doos tegen met daarin een playmat.

Deze playmat is naar mijn mening echt cool gemaakt. Er zit veel detail in en het feit dat het een Charizard is maakt het nog leuker. Verder is er boven op de laatjes een boekje te vinden met daarin uitleg over de Sword & Shield era met daarin de meest populaire Pokemon kaarten die uit de sets zijn uitgekomen.

Tenslotte kom je 3 laatjes tegen. Ik ga nu vertellen per laatjes wat je hierin kan vinden met daarin foto's en uitleg. 

Rechter la

 • Charizard Sleeves (65 stuks)
 • 6 metalen dobbelstenen
 • 2 metalen muntjes

Middel la

 • 1 Charizard munt
 • 1 VSTAR marker
 • 3 Evolving Skies Booster Packs
 • 3 Fusion Strike Booster Packs
 • 1 Dark Ablaze Booster Pack
 • 1 Vivid Voltage Booster Pack

Linker la

 • 2 Lost Origin Booster Packs
 • 3 Astral Radiance Booster Packs
 • 3 Brilliant Star Booster Packs
 • 1 Charizard VMAX Promo
 • 1 Charizard V Alternate Art Promo
 • 1 Charizard VSTAR Promo

 

 

Er zitten totaal 16 Pokemon kaarten booster packs in deze Ultra Premium Collection box. Verder zitten er 3 Charizard Promo's in de box. Deze Charizard Pokemon kaarten zijn op dit moment erg gezocht. Deze Charizard Pokemon kaarten worden tussen de 45 euro en 50 euro verkocht per stuk via Ebay en andere online platformen. Van wat ik heb gehoord zijn de centering op deze Pokemon kaarten niet heel goed, dus de Pokemon kaarten krijgen is 1 ding, maar dat deze dan ook een goeie centering zijn is ook het tweede ding.  

Dit is de totale inhoud van de Charizard Ultra Premium Collection Box. Het is zeker een aanrader om deze box te kopen. Als je een sealed verzamelaar bent is dit een goeie inverstering om te verzamelen, en als je Pokemon kaarten verzamelt en je bent voornamelijk opzoek naar deze 3 Charizard promo's dan raad ik je beter aan om de Promo's appart te kopen. Hiermee bespaar je een hoop geld. De packs in deze Ultra Premium Collection box zijn niet heel goed, dus je zult niet hele goeie pulls krijgen. 

Totslotte hoop ik jullie genoeg geinformeerd te hebben wat betreft de Charizard box. De Charizard Box gaat opnieuw geprint geworden, dus hou goed de winkels in de gaten zodat jij niet de nieuwe release mist. 


Nieuwste Pokemon kaarten

1 reactie

 • Ik zoek deze box voor mijn sealed collectie, dus ook als investering. Is het dan slimmer om een eerste batch box te kopen of zal de reprint net zo waardevast zijn als de eerste. Mvg

  Steffan

Laat een reactie achter