Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

3 beste plekken om jouw Pokemon kaarten waardes te checkenHoe kan ik de waarde van mijn Pokemon kaarten zien?

Dit is toch een vraag die ik vaak voorbij zag komen. Daarom ga ik vandaag deze vraag voor jullie beantwoorden. Ik ga niet alleen vertellen waar je dit kan opzoeken, maar ook vertellen wat de voordelen en nadelen zijn op elke plek. Sommige plekken zijn wat praktischer en makkelijker om te navigeren, maar kunnen soms daardoor minder accuraat door zijn. Ook is de staat van de Pokemon kaart van groot belang wat de waarde uiteindelijk is van de Pokemon kaart. Met dat gezegd te hebben, laten wij maar gewoon beginnen!

 Pokemon kaarten uit de nieuwste sets zijn hier te verkrijgen.

 

3. Troll and Toad

 

Dit is 1 van de grootste TCG marktplaatsen van de wereld. Je kunt hier op deze plek alle prijzen van je Pokemon kaarten bekijken. Als je in de zoekbalk typt welke Pokemon kaart je wilt vinden. Krijg je een lijst te zien met alle Pokemon kaarten te zien. Het enige nadeel met deze plek is dat alle prijzen in dollars zijn. Daarom kan het verwarrend zijn. Op deze plek kan jij ook jouw Pokemon kaarten verkopen. Ook is het mogelijk om hier Pokemon kaarten in te kopen. Prima website, maar kan begrijpen voor de wat mindere hardcore fans dat het toch allemaal onduidelijk er uit kan zien. 

Voordelen:

- accurate prijzen

Nadelen:

- waardes in dollars

- onhandig opzoeken

 

2. Pokemon kaart

 

Voor de meest beginnende verzamelaars is dit vaak een plek waar zij terecht komen als ze de waarde van hun Pokemon kaarten willen zien. Wat ik volkomen begrijp. Het is makkelijk om op deze pagina te navigeren. Hierdoor kan je heel makkelijk de waardes van je Pokemon kaarten vinden. Je hebt een zoekbalk en je kan hier in de naam van je Pokemon kaart intypen. Vervolgens krijg je resultaten te zien met de waarde van de Pokemon kaart. Het enige waar je goed op moet letten en dit gaat voornamelijk om de nieuwere sets. De waarde van de Pokemon kaarten veranderen constant. Hierdoor moet je goed opletten, want de waarde van je Pokemon kaarten zullen hierdoor veel kunnen schommelen. 

Voordelen:

makkelijk navigeren op de website

- waardes in euro's

Nadelen:

- waardes soms niet accuraat

 

1. Cardmarket

Dit is op dit moment de meest populaire TCG marktplaats in Europa. In Amerika waren er al veel marktplaatsen zoals Troll and Toad en andere grote website, maar in Europa was dat nog niet echt het geval. Cardmarket was oorspronkelijk begonnen met alleen Magic of the Gathering te verhandelen, maar groeide als snel uit tot meer TCG spellen. Nu is deze website voornamelijk bekend door Pokemon kaarten. Hier heb je ook een zoekbalk functie waarmee jij je Pokemon kaarten kan opzoeken, ook kun je filteren op Pokemon sets, en kun je zien voor wat de Pokemon kaart is verkocht. Verder kun je ook de waarde zien van elke Pokemon kaart gebasseerd op de staat van de Pokemon kaart. De mogelijkheden zijn zo divers, en dit is waar ik al mijn Pokemon kaarten check op de waardes.

Voordelen:

- waardes accuraat

- veel filter opties

- waardes in euro's

Nadelen:

 - lastig navigeren voor beginners

benieuwd naar andere blogs?


Nieuwste Pokemon kaarten

Laat een reactie achter