Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

3 tips bij het kopen van Pokemon kaartenWaar moet je op letten als je Pokemon kaarten koopt?

Waar kun je het beste Pokemon kaarten kopen? Waar moet ik op letten als ik Pokemon kaarten koop? Wanneer weet ik dacht ik een goeie aankoop heb gedaan? Dit zijn allemaal vragen die wij vandaag gaan beantwoorden vandaag. Nu er zoveel aanbod is aan Pokemon kaarten is het natuurlijk belangrijk dat jij weet waar jij op moet letten als je Pokemon kaarten koopt, dus laten wij beginnen.

Pokemon kaarten uit de nieuwste sets zijn hier te verkrijgen.

3. Bekijk de reviews van de winkel

Als je Pokemon kaarten koopt online is het belangrijk dat jij goed naar de reviews kijkt van de winkel. Sommige online winkels hebben soms deals die te mooi om waard zijn. Vaak zijn deze winkels niet betrouwbaar en zullen ze jouw geen Pokemon kaarten leveren. Daarom is het belangrijk dat je goed kijkt naar de reviews voordat jij een aankoop doet.

 

 

2. Pokemon kaarten uit china zijn niet echt

Dit is vaak iets wat steeds vaker voorkomt. Je gaat op Wish of Ali Express. Je ziet daar Pokemon kaarten die ze verkopen en de Pokemon pakjes lijken net echt. Er staat vaak niet duidelijk bij of de Pokemon kaarten echt of nep zijn. Hierdoor kan je als vuistregel onthouden als je Pokemon kaarten uit China hebt zijn ze nooit echt. De reden hiervoor is dat Pokemon kaarten uit Amerika of Japan komen, dus let hier aub goed op, Zodat je geen slechte aankoop doet. 

 

Dit is een voorbeeld uit Ali Express.

 

1. Betaal niet te veel voor Pokemon kaarten

Zelf heb ik bij sommige webshops gezien dat ze veel meer vragen voor Pokemon kaarten dan wat zijn waard zijn. Hierdoor kan je toch soms paar euro's meer betalen voor je Pokemon kaarten. Daarom google altijd het product dat je wilt kopen. Hierdoor kan je zien wat de Pokemon kaarten waard zijn. Zo kan je op deze manier voorkomen dat je niet te veel betaald voor je Pokemon kaarten. Op deze manier bespaar je toch gewoon geld op jouw Pokemon kaarten.

 

Ten eerste hoop ik dat je wat nieuws heb geleerd in dit artikel. Wees altijd voorzichtig als je Pokemon kaarten koopt. Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het vaak ook zo, dus wees altijd op je hoede. Bedankt voor het lezen.

benieuwd naar andere blogs?


Nieuwste Pokemon kaarten

Laat een reactie achter