Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

5 beste pokemon kaarten producten om te kopenWat zijn nou de beste Pokemon producten om in te kopen als je Pokemon kaarten wilt kopen. Met zo veel verschillende producten zoals, Boosterboxen, Elite Trainer boxen, Collections Tinss, collection boxen en boosters zijn er zo veel opties om Pokemon kaarten te kopen. Nu is de vraag welk Pokemon product is het beste om te kopen. Vandaag ga ik me best doen om zo duidelijk mogelijk te vertellen welke producten ik aanraad om te kopen.

Pokemon kaarten uit de nieuwste sets zijn hier te verkrijgen.

 

5. Collection Tins

pokemon kaarten tins

Tins zijn vaak een hele goeie manier om Pokemon kaarten te kopen. Ze hebben vaak een gegarandeerd promo Pokemon kaarten en er zitten vaak tussen de 4 en 6 packs in een tin. Dat is per uitvoering en set verschillend. Wel is het waard voor je geld. Zo zijn deze tins vaak tussen de 25 en 30 euro in de winkel. Naar mijn gevoel zijn ook de pull rates goed in deze tins, maar dat zou waarschijnlijk puur subjectief zijn.

4. Collection Box

collection box pokemon kaarten

Ook hebben wij de Collection boxen. Deze zijn naar mijn mening net iets beter dan de tins. Het zou waarschijnlijk mee te maken hebben dat de tins vaak mindere leuke promo kaarten hebben en geen jumbo kaart hebben (Super grote pokemon kaart) In deze Collection box zitten ook tussen de 4 en 6 packs dat is net per uitvoering en set verschillend en is ook tussen de 25 en 30 euro. Daarom is naar mijn mening de collection box een betere optie. 

3. Elite Trainer Box

pokemon kaarten elite trainer box

Ze zijn eindelijk aan de beurt de beruchte Elite Trainer Boxen. Iedereen zoekt ze en iedereen wilt ze. Deze raken heel snel uitverkocht of voor een goeie reden ook. Het is bewezen dat de beste packs in Elite Trainer Box zitten. Zo zitten er tussen 8 en 10 Booster packs in deze boxen. Verder gaan deze Elite Trainer boxen tussen 40 en 60 euro per stuk. Soms zitten er ook een Promo kaart in en een pakje sleeves om jouw Pokemon kaarten in te bewaren. Zeker een hele goeie optie als je Pokemon kaarten wilt openen of bewaren.

2. Booster Box

pokemon kaarten booster box

Booster Boxen bestaan al sinds de set Base set en waren de meest gezochte producten die er waren. Wie wilt het nou niet 36 Pokemon packs. Deze boosterboxen zijn bij release tussen de 130 en 150 euro in de winkel te verkrijgen. De reden waarom Booster boxen niet op nummer 1 staan is puur omdat booster boxen vaak hetzelfde patroon aan pulls hebben. Zo heeft een gemiddelde booster box 12 pulls waarvan 1 gegarandeerde Full art. Hierdoor is naar mijn mening de luck er van af en is het openen van een boosterbox minder leuk. Wel is het een geweldige manier om de set 100% te verzamelen aangezien je veel kaarten gaat krijgen. Ook raad ik het aan om Booster boxen sealed te bewaren aangezien deze snel in prijs stijgen.

1. Ultra Premium Box

Pokemon kaarten ultra premium box

Hier zijn we dan, het beste Pokemon product dat je MOET kopen. Dat is niet minder dan het Ultra Premium Elite Trainer Box. Tot nu toe is dit een nieuw product en bestaat het niet langer 2 jaar, toch zijn er tot nu toe maar 2 uitvoeringen uitgebracht. De Sword & Shield Ultra Premium Box en de Celebrations Ultra Premium Box. Deze Boxen zijn met 400% in waarde gestegen en voor een goeie reden ook. Ze worden heel weinig gemaakt en de vraag is enorm groot. Hier zitten daarom ook 20 Pokemon Packs in met 120 sleeves, 4 Promo kaarten en veel meer! Deze Ultra Premium boxen zijn te verkrijgen vanaf 120 euro als je in de winkel koopt. Toch is dit product wel is waar altijd uitverkocht door de grote vraag en is de re-sale prijs bij particulieren al vanaf 300 euro te verkrijgen.

 

Conclusie

Als we naar Pokemon kaarten producten kijken zijn dit naar mijn mening de producten die de meeste waarde hebben. Als je de producten sealed wilt bewaren of je wilt packs openen zijn dit de beste producten die je kan kopen. Zoals je ziet zijn de dure producten meer waard voor hun geld. Dit is hetzelfde concept net als fast food. Koop je de small fries kost die 2 euro, koop je de medium kost die 2,60 euro of koop de grote fries voor 3 euro. De grote fries is dan ook 2 keer zo groot als de small fries, dus wat koop iedereen de medium en de grote fries. Dat is precies hetzelfde voorbeeld als met de Pokemon producten. De duurdere producten hebben nou eenmaal meer packs of meer waarde. Toch heeft deze lijst een grote waarde range vanaf 20 euro tot en met 160 euro, dus dan kan je beter sparen voor een wat duurder product inplaats van het kopen van losse booster packs. 

Andere blogs:


Nieuwste Pokemon kaarten

2 reacties

  • loezer

    noob
  • Bedankt voor het delen van het artikel, ik verwacht dat veel van de genoemde artikelen over 5 tot 10 jaar minimaal het dubbele waard zijn!

    dejongebelegger

Laat een reactie achter