Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

5 beste winkels om Pokemon kaarten te kopenWaar kun je het beste Pokemon kaarten kopen?

Met de grote populariteit van Pokemon kaarten is de vraag groot. Ondanks dat blijft de vraag welke winkels zijn de beste om Pokemon kaarten te kopen? Deze vraag ga ik vandaag beantwoorden. Wij gaan kijken naar prijs, levertijd en betrouwbaarheid van de winkels. Daarop ga ik mijn top 5 op baseren. Laten wij beginnen!

 

Pokemon kaarten uit de nieuwste sets zijn hier te verkrijgen.

 

 

5. Intertoys

De reden waarom ik Intertoys in deze top 5 lijst heb staan is omdat Intertoys de grootste speelgoed winkel van Nederland is. Met meer dan 200 winkels in Nederland moet daarom deze in de lijst tussen zitten. Dit komt door betrouwbaarheid en garantie dat alles met jouw bestelde producten goed binnen komen. Ook versturen ze snel met een levertijd van maximaal 2 werkdagen. Hierdoor heb jij zo snel mogelijk jouw gekochte Pokemon kaarten. Je zou daarom denken hoe zit deze winkel niet op nummer 1 zou je zeggen. Dat is simpel. De Pokemon kaarten prijzen zijn aan de hoge kant. Niet extreem hoog, maar wel aan de wat duurdere kant. Elite Trainer boxen worden verkocht voor 60 euro. Terwijl in de meeste gevallen deze zelfde Elite Trainer boxen soms wel voor 40 euro worden verkocht. Daarom zit deze winkel niet op nummer 1. Verder dan dat is Intertoys een goeie winkel en kan je die in bijna elke stad vinden. Bestel je liever online hebben ze een prima webshop. 

 

Betrouwbaarheid: 5/5

Levertijd : 5/5

Prijs: 2/5

 

4. GamerzParadize

Van deze speelgoed winkel heb je misschien niet zo snel gehoord. Tenzij je een grote verzamelaar bent in TCG. Deze winkel ligt in Arnhem, dus misschien zul je daarom deze winkel niet zo snel zien. Ondanks dat is dit 1 van de grootste TCG verkopers van Nederland. Ook kun je hier losse Pokemon kaarten kopen. Pre orders zijn ook mogelijk bij nieuwe sets. Verder zijn de levertijden snel. Al binnen 1 tot 3 werkdagen worden jouw Pokemon kaarten opgestuurd. Ook zijn de prijzen altijd eerlijk. Daarom kan je hier ook soms een Elite Trainer box scoren voor 40 euro. Met het grote assortiment en de goeie levertijd is dit een winkel die ik zeker zou aanraden als je opzoek bent naar Pokemon kaarten.

 

Betrouwbaarheid: 4/5

Levertijd: 4/5

Prijs: 5/5

 

3. MojoCards

Misschien heb je wel van deze winkel gehoord door Enzo Knol. Die is al paar keer gesponserd door deze winkel in zijn pack openings. Verder ligt deze winkel in Enschede. Met meer dan 200 reviews op Trustpilot is dit 1 van de grootste en meest betrouwbare winkels om Pokemon kaarten te kopen. Zij hebben een groot assortiment en daardoor is er veel keuze. Ook zijn de levertijden snel. vaak al binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Tenslotte zijn de prijzen soms wel aan de hoge kant, maar dat komt omdat zij vaak oude sets verkopen en daarom zijn deze prijzen de huidige marktwaarde.

 

Betrouwbaarheid: 5/5

Levertijd: 4/5

Prijs: 4/5

 

2. Bol.com

Je zou het niet zo snel denken maar de Amazon van Nederland heeft een groot aanbod aan Pokemon kaarten. De Pokemon kaarten leverancier verkoopt rechtstreeks naar bol.com waardoor je goeie prijzen krijgt voor Pokemon kaarten. Dit geld alleen voor de nieuwere sets die uitkomen. Oudere sets worden vaak voor te veel verkocht. Ondanks dat is Bol.com 1 van de grootste webshops van Nederland met over 1000 reviews. De levertijd is vaak al binnen 1 werkdag en betrouwbaarheid staat hoog in deze winkel. 

 

Betrouwbaarheid: 5/5

Levertijd: 5/5

Prijs: 4/5

1. PokeFlip

Dit is 1 van de grootste Pokemon verkopers van Nederland en Belgie. Pokeflip heeft meer dan 1000 reviews op Trustpilot met een 4.6/5 gemiddeld. Dit is een winkel die je alleen kent als je een echte Pokemon kaarten verzamelaar bent. De levertijd is vaak tussen de 2 tot 4 werkdagen, dus wel iets langer dan normaal. Ondanks dat zijn de prijzen van PokeFlip de goedkoopste die je online gaat vinden. Soms zijn de prijzen van de Pokemon kaarten zo laag dat je bijna denkt dat het namaak is uit China. Alles is echt en wordt netjes verpakt opgestuurd. Dit is absoluut een aanrader van een winkel en raad het aan iedereen aan die Pokemon kaarten wilt kopen. 

 

Betrouwbaarheid: 5/5

Levertijd: 4/5

Prijs: 5/5

Conclusie

Zoals wij hebben gezien zitten hier winkels waarvan je zonder twijfel over hebt gehoord en ook winkels waar je misschien helemaal niet van gehoord hebt. Ondanks dat zijn dit allemaal betrouwbare winkels waar je in kan vertrouwen. Doe altijd zelf ook onderzoek als iets te mooi om waard blijkt. Kijk naar de reviews en koop alleen als je het zelf vertrouwt. 

benieuwd naar andere blogs?


Nieuwste Pokemon kaarten

4 reacties

 • ArlyToys Speelgoed en Pokemon TCG verkoopt ook Pokemon kaarten, is gevestigd in Lelystad en heeft een webshop (www.arlytrading.nl)

  Arlinda
 • Water Gun Glock.

  https://Funglock.com/
 • FunGlock The Water Gun Glock Kids Toy – a safe and exciting outdoor playtime essential Water Gun Glock.

  FunGlock
 • Ha

  Lennon

Laat een reactie achter