Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

Pokemon Galarian Rapidash V Box de moeite waard?Is de Pokemon Galarian Rapidash V Box – mei V Box de moeite waard?

Om deze vraag te beantwoorden moeten we kijken met welk doel je deze V Box wilt halen. Je hebt namelijk 3 opties wat je kunt doen als je deze box haalt. We gaan alle 3 opties langs en geven we je advies bij elke optie.

 Inhoud Pokemon Galarian Rapidash V Box – mei V Box.

 Voordat we je vertellen wat je met deze   box gaat doen. Moeten we eerst kijken wat de inhoud van de box is. De V Box   bevat 4 Booster packs, 1 Galarian   Rapidash V box, 1 Jumbo Galarian   Rapidash V Box en 1 Online promo   kaart. De 4 Booster Packs zijn:  

  •  - 2 Battle Styles Booster pack.
  •  - 1 Darkness Ablaze Booster Pack.
  •  - 1 Sun & Moon Crimson Invasion Pack.

 

 

 Optie 1

De Pokemon Galarian Rapidash V Box – mei dicht bewaren.

Deze optie is naar mijn mening een goeie optie als je Pokemon Kaarten koopt als investering. De reden hiervoor is dat de V Box goed er uit ziet. De opmaak van de box is uniek en straalt echt. De Packs die er zelf inzetten zijn minder aantrekkelijk omdat de sets niet populair zijn. Gelukkig stijgen oude sets, dus als Pokemon stopt met het printen van deze sets zou de V Box vanzelf in waarde stijgen.

 

Optie 2

De Pokemon Galarian Rapidash V Box -- mei Weggeven als cadeau.

Deze optie is naar mijn mening de beste optie waar deze V Box voor bedoeld is. Door de aantrekkelijke Box. Kun je je kind blij maken met deze Galarian Rapidash V Box of natuurlijk jezelf. Verder is de V Box betaalbaar op dit moment. Perfect om als cadeau te geven.

 

Optie 3

De Pokemon Galarian Rapidash V Box – mei Openmaken om de kaarten los te verkopen.

Dit is naar mijn mening een optie die ik absoluut niet zou overwegen. Op Battle Styles zijn, maar paar kaarten die die de 25 euro overstijgen. Zelf heb ik 8 Galarian Rapidash V boxen geopend en het viel me op dat 1 op 4 boxen een kaart heeft boven de 20 euro waarde. Hetzelfde geld voor Darkness Ablaze en laat me niet beginnen over Crimson Invasion. De pull rates op Crimson Invasion zijn echt slecht. Dus als we dit als meetlat zouden nemen zou je geen winst halen uit de box. 

 

Conclusie

De Galarian Rapidash V Box is een aantrekkelijke box als het gaat om uiterlijk. Door de betaalbare prijs is deze box geschikt om te geven als cadeau of om de box te bewaren voor ten langen leste als investering. De V Box bevat 4 Booster packs. 1 promo kaart, 1 jumbo promo kaart en 1 online code kaart.


Nieuwste Pokemon kaarten

Laat een reactie achter