Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

Chilling Reign zeldzame Pokemon kaartenWanneer komt de set Chilling Reign uit?

Het is bijna zover, de nieuwe Sword & Shield Chilling Reign set komt bijna uit. 18 juni om precies te zijn. De nieuwe set zou meer dan tweehonderd Pokemon kaarten hebben, om hoeveel het gaat is nog niet precies bekent. Wel zijn de ontwerpen van de producten al bekend gemaakt.

Hoeveel zeldzame kaarten kunnen we verwachten?

Verder gaan er minimaal 25 Full Art kaarten zitten in de nieuwe set. Wat voor veel verzamelaars een goed teken is na een teleurstellende set dat Battle Styles was. Verder zitten er ook 4 Gold Secret kaarten in; Snorlax, Fighting energy en twee trainer kaart items. Hier is een lijst van de verwachte jacht kaarten:

Welke producten zou ik pre-orden?

De Elite Trainer Boxen en de Booster Boxen zijn de meest gewilde producten, dus probeer deze te pre-orden. Helaas zijn deze producten in bijna alle grote winkels uitverkocht voor pre-orders.

Hoeveel print fases komen er?

Het is nog niet bekend in hoeveel fases deze set Chilling Reign geprint gaat worden. Ga er wel vanuit dat deze set op zijn minst 3 keer geprint zou worden zoals meeste pokemon sets die uitkomen.

Chilling Reign Set wel of niet halen?

Het antwoord op die vraag is voor iedereen anders. Het is natuurlijk welke kaarten je verzamelt die deze vraag het beste kan beantwoorden. Maar als we deze set vergelijken met andere Sword & Shield sets is dit naar mijn mening de beste set zonder een Charizard kaart er in. 

Eind Rating

Het feit dat er zoveel mooie full art kaarten zijn inclusief alternatieve full art kaarten. Zullen sommige kaarten zeldzaam zijn om te verzamelen, Dus daarom gaat deze sets best prijzig worden om hem de complete master set te verzamelen. Ook is het niet 1 of 2 jacht kaarten  die mensen gaan verzamelen, maar in plaats daarvan veel stabiele kaarten. Als ik daarom deze set zou vergelijken met andere sets die geen Charizards heeft moet deze set wel op nummer 1 staan, dus mijn eind rating voor deze set is:

 


Nieuwste Pokemon kaarten

Laat een reactie achter