Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

5 meest populaire Pokemon kaarten seriesWat is een Pokemon kaarten serie?

Een Pokemon serie is een Pokemon kaarten collectie met daarin Pokemon kaarten sets. Een voorbeeld hiervan is dat Sword & Shield een pokemon kaarten serie is, en de pokemon sets in deze collectie zijn bijvoorbeeld om paar op te noemen: "Brilliant Stars, Champion's Path en Vivid Voltage. In totaal zijn er 15 Pokemon kaarten series in de Pokemon kaarten wereld. Vanaf 1999 is de Base set uitgekomen en nu 23 jaar verder zijn er nog steeds meer series uitgekomen. 

Hoe baseren wij welke de meest populaire Pokemon kaarten series zijn? 

Dit gaan we basseren op de volgende punten: Hoeveel sets zijn er uitgeprint in de serie en hoe waardevol deze Pokemon kaarten sets zijn.

5. Sword & Shield Series

Wie had dat gedacht dat een Pokemon serie die nog bezig is. Deze top 5 zou halen. De reden hiervoor is simpel. Deze Pokemon serie kwam op het toppunt van Pokemon kaarten verzamelen. Hierdoor zijn de prijzen van de kaarten enorm hoog en als ik kijk naar oudere sets is het bijna bizar om te denken dat er zoveel Pokemon kaarten zijn die meer dan 100 euro waard zijn. Deze Pokemon kaarten serie zou precies om die reden altijd emotionele waarde voor veel verzamelaars hebben. Ook zijn er veel Charizard’s uitgebracht waar mensen soms wel bereid waren om 500 euro voor een nieuwe Charizard te betalen. Ongekend als jij het aan mij vraagt.

 

  

4. Pop Series

Dit is een Pokemon kaarten serie die sinds 2004 al uit is gekomen. Er zijn veel Pop series gekomen van 1 tot en met pop serie 9. Ondanks dat er best veel Pop series zijn uitgekomen zijn deze sets echt klein. Sommige sets bevatten maar 18 Pokemon kaarten. Ondanks dat waren de pull rates voor de golden stars Pokemon’s enorm lastig te krijgen. Hierdoor zijn er relatief weinig Pokemon kaarten hiervan. Waardoor deze kaarten al voor veel weg gaan. Hieronder een voorbeeld van paar van deze Pokemon kaarten.

 

 

3. Neo Genesis Series

Neo Genesis serie was begonnen in het jaar 2000. De eerste set die toen geïntroduceerd was heet Neo genesis. In totaal zijn er 5 Pokemon kaarten sets uitgebracht. In deze set zijn echt veel gezochte Pokemon kaarten gekomen. Voorbeelden hiervan zijn Lugia, alle shiny Pokemon kaarten en nog veel meer. Ook zijn er in deze set relatief veel 1ste edition Pokemon kaarten goed bewaard gebleven. Ondanks dat zijn deze Pokemon kaarten een fortuin waard en is dit een mooi Pokemon kaarten tijdperk geweest. Hieronder een voorbeeld van paar van deze Pokemon kaarten.

 

 

2. EX Ruby & Sapphire Serie

Dit is de Pokemon kaarten serie waar ik in ben opgegroeid. EX Ruby & Sapphire is in het jaar 2003 uitgekomen. Deze Pokemon serie bevat maar liefst 17 Pokemon kaarten sets. Dat is veel voor Pokemon kaarten in de tijd. Meeste Pokemon series hadden ongeveer 10 Pokemon kaarten sets. Ondanks dat zit deze Pokemon kaarten serie vol met Pokemon kaarten die op dit moment enorm in prijs aan het stijgen zijn. De reden hiervoor is dat de pull rates van de Golden stars Pokemon kaarten laag is. Samen met dat er zoveel Chase Pokemon kaarten er in zitten zorgt dat er voor dat het enorm lastig om al deze Pokemon kaarten te verzamelen. Hieronder laat ik een voorbeeld zien van de meest gezochte Pokemon kaarten uit EX Ruby & Sapphire Serie.

 

1. Base Set Series

Laten wij eerlijk zijn. Het is geen verassing dat de Base Set series op nummer 1 zit. Dit is zonder twijfel de meest populaire en meest gezochte Pokemon kaarten serie. Ik kan enorm veel redenen opnoemen. Ik weet eerlijk gezegd ook niet waar ik moet beginnen, maar hier gaan we. Base Set Charizard 1st edition. De Pokemon kaart die een half miljoen dollar waard is in perfecte conditie. Er zijn zo weinig exemplaren van deze Pokemon kaart, en door de corona pandemie heeft deze Pokemon kaart enorme populariteit gekregen, want dit is de Pokemon kaart waar het allemaal begonnen is. Verder zijn alle base set kaarten 1st edition een hoop geld waard. Ook heb je de set Team Rocket naar mijn mening 1 van de beste Pokemon kaarten set die ooit uitgebracht is met Dark Charizard en nog veel meer. Hieronder wat voorbeelden.

 

Conclusie

Zoals wij hebben gezien is de Base set Serie de meest zeldzame Pokemon kaarten serie. Dit komt puur door de nostalgie. Ook was dit de eerste Pokemon kaarten serie ooit uitgebracht. Ondanks dat zijn er daarna nog veel meer vette series uitgekomen die populair zijn. Vooral Gold Stars Pokemon kaarten zijn enorm populair de reden hiervoor is simpel. De pull rates van deze Pokemon kaarten zijn heel laag. Hierdoor zijn deze Pokemon kaarten lastig te krijgen. 


Nieuwste Pokemon kaarten

Laat een reactie achter