Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

5 Beste Elite Trainer Boxen Om te kopenWelke Elite Trainer box kan ik het beste kopen? Waar zitten leuke Pokemon kaarten in en waar zit de grootste kans dat de box gaat stijgen in waarde? Dit zijn allemaal interessante vragen die wij vandaag gaan beantwoorden. Deze top 5 zijn voornamelijk Elite Trainer boxen uit de serie Sword & Shield. Dit komt omdat deze serie het meest recent is en daarom de grootste kans heeft op waarde stijging.

pokemon kaarten banner

 

5. Brilliant Stars - 50,00 Euro

brilliant stars elite trainer box

Brilliant Stars is de eerste Pokemon kaarten set waarbij er veel Geïnversteerd is in de Trainer Art Gallery Set. Hierdoor is het mogelijk om in deze sets 2 pulls per pakje te krijgen. In deze set zitten 5 Charizards die kan pullen en ook de Alternate Art Charizard V. Samen met het feit dat deze Elite Trainer box al vanaf 50,00 Euro te krijgen is maakt dit een goeie Elite Trainer box om je verzameling te hebben.

 

4. Champion's Path - 100,00 Euro

Champion's Path Elite Trainer box

Er zijn Twee redenen waarom dit een goeie Elite Trainer Box is om te nemen. Ten eerste zitten er twee Charizard in de sets die zeker de moeite waard zijn om te hebben. Ten tweede zit er een Charizard op de voorkant van de Elite Trainer Box. De Elite Trainer Box zit er goed uit en is echt een goeie keuze om te verzamelen.

 

3. Celebrations - 105,00 Euro

 Celebrations Elite Trainer Box

 

Dit is de Elite Trainer box die wij hebben gekregen voor het 25ste jubileum van Pokemon. Laat me je wat vertellen deze Elite Trainer box zit bom vol met packs. 14 packs om precies te zijn. Dat is veel waarde voor een Elite Trainer box en alle kaarten zijn minimaal een holo. Hierdoor is het enorm leuk om deze set de openen, en is dit zeker een goeie Elite Trainer box om te hebben.

 

2. Hidden Fates - 135,00 Euro

Hidden Fates Elite Trainer box

Deze set word door meeste Pokemon kaarten verzamelaars als de beste moderne set gezien in Pokemon. Er zijn veel Shinies van baby shinies tot Full Art Shinies. Er zitten veel Iconische Pokemon's zoals Mewtwo, Umbreon & Charizard. Deze zijn allemaal Shiny te krijgen uit deze set. Hierdoor is deze set enorm gewild en is deze Elite Trainer box een super goeie aanwist in je collectie. 

 

1. Evolving Skies - 100 Euro

Evolving Skies Elite Trainer Box

Als wij naar prijs kijken en waarde is dit zonder twijfel de beste Elite Trainer box die je kan kopen. Niet is dit alleen de duurste set uit Sword & Shield maar is de Elite Trainer box iconisch met de Eeveelutions op de voorkant. Evolving Skies is een set die elke week blijft stijgen in waarde, en daarom is het verstanding om nu nog je Elite Trainer box te kopen voordat deze box echt onbetaalbaar is. 


Nieuwste Pokemon kaarten

Laat een reactie achter