Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

5 leukste manieren om Pokemon kaarten te verzamelenPokémon kaarten zijn de afgelopen jaren razend populair geworden en het is geen wonder waarom! Dankzij het enorme succes van de Pokémon-spellen en de spannende tv-serie hebben zowel volwassenen als kinderen een onweerstaanbare drang om deze kaarten te verzamelen. Of je nu net begint met je Pokémon kaarten avontuur of al een doorgewinterde verzamelaar bent, ik ga je meenemen op een epische reis om de populairste verzamelmethoden te ontdekken. Bereid je voor, want we gaan van start!

 

5. Verzamel een complete Pokemon kaarten set

pokemon kaarten verzamel map compleet

Dit is een manier die heel leuk is om te verzamelen. Op deze manier kan je snel een map vullen en kan jij een leuke set compleet maken. Er zit namelijk bij een Pokemon kaarten set een bepaald kenmerk zoals een symbool rechts onder waarbij je kan zien bij welke set de Pokemon kaart hoort. Verder heb je ook een nummer zoals 23/178 waarbij je kan zien op welke volgorde de Pokemon kaart zit in de set. Als je niet zeker weet of de Pokemon kaarten in de zelfde set zitten kan je bij Pokecollector een overzicht krijgen van alle Pokemon kaarten sets.Dit is een leuke manier om te verzamlen, maar niet een manier die ik zou aanraden aangezien het heel prijzig kan zijn om op deze manier te verzamelen. Tenslotte kost het ook veel ruimte om op deze manier te verzamelen waardoor je map snel vol zitten en meerdere mappen moet aangschaffen als je meerdere sets compleet wilt verzamelen.

 

4. Verzamel sealed Pokemon kaarten producten

Pokemon kaarten Sealed producten Evolving Skies Elite Trainer box

Deze trend komt steeds vaker voor, omdat verzegelde Pokémon kaarten in de meeste gevallen als een raket in waarde omhoogschieten! Als je een populaire set hebt bemachtigd en er geen nieuwe Pokémon kaart producten meer worden gedrukt, kun je bijna gegarandeerd rekenen op een waardestijging van je verzegelde schatten. Maar het beste van alles is dat je ze ook nog eens op een fantastische manier kunt showen in je vitrinekast, als een ware trofeeënverzamelaar! Vergeet niet dat de meeste doorgewinterde verzamelaars kicken op de Elite Trainer Boxen, omdat die er visueel gewoon weg het allerbeste uitzien. Dus maak je klaar om je verzamel avontuur naar een hoger niveau te tillen met deze oogverblindende juweeltjes!

 

3. Verzamel je lievelings Pokemon in Pokemon kaarten

Eevee Trainer Art Gallery Pokemon kaart

Ben je dol op Pokémon kaarten en wil je voorkomen dat je hobby een aanslag op je ruimte en je portemonnee wordt? Geen zorgen! Het verzamelen van je favoriete Pokémon kaarten is de manier om een verzameling op te bouwen zonder te overdrijven. Of je nou smelt voor Pikachu of zwicht voor Charizard, jij hebt de touwtjes in handen en bepaalt hoeveel je wilt investeren in je verzameling en welke Pokémon kaarten je wilt toevoegen aan jouw legendarische collectie. Duik in deze te gekke verzamel wereld en beleef eindeloos plezier met het vergaren van je lievelings Pokémon kaarten!

 

2. Verzamel elke Pokemon uit de Pokemon dex

Pokedex Pokemon kaart

Wat bedoel je precies? Nou, het is eigenlijk heel simpel. Verzamel elke Pokémon die er bestaat in de uitgestrekte wereld van Pokémon. Zorg ervoor dat je alle Pokémon kaarten op volgorde hebt, van de Kanto Pokédex tot de Galar Pokédex. De truc is om elke Pokémon kaart één keer in je verzameling te hebben. Als je een bepaalde Pokémon kaart wilt upgraden met een andere, ruil je de oude in voor de nieuwe en voeg je deze toe aan je map. Op deze manier probeer je alle Pokémon kaarten te verzamelen. Naar mijn bescheiden mening is dit de allerleukste manier om Pokémon kaarten te verzamelen. Op deze manier kun je een veelzijdige verzameling van Pokémon kaarten opbouwen waar je trots op kunt zijn.

 

1. Verzamel Vintage Pokemon kaarten

Dark Charizard holo Pokemon kaart

Ben je altijd al fan geweest van oude Pokémon kaarten of word je juist aangetrokken door de nostalgische charme ervan? Dan kan ik je alleen maar gelijk geven! De vintage Pokémon kaarten stammen uit het tijdperk van WOTC (Wizard of the Coast). Deze kaarten hebben een eenvoudige stijl die kenmerkend is voor die periode. Ze werden gedrukt van 1999 tot 2003. Vintage Pokémon kaarten zijn ontzettend cool en het feit dat ze zo oud zijn, maakt het verzamelen ervan extra leuk. Vooral nu moderne Pokémon kaarten, met hun Alt Art-ontwerpen, erg populair zijn geworden, lijken de vintage kaarten een beetje in de vergetelheid te raken. Dus grijp nu je kans en verzamel ze!

 

Conlusie

Zoals we hebben gezien, zijn er talloze mogelijkheden om Pokémon kaarten te verzamelen. Of je nu gaat voor het verzamelen van je favoriete Pokémon kaarten, het verzamelen van verzegelde Pokémon producten of het verzamelen van vintage Pokémon kaarten, de keuze is aan jou! Er zijn genoeg manieren om je verzameling samen te stellen. Het draait puur om persoonlijke smaak en op welke manier jij Pokémon kaarten wilt verzamelen. Uiteindelijk is het jóúw Pokémon kaarten verzameling en moet je ze verzamelen zoals jij dat wilt. Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb kunnen geven voor het verzamelen van Pokémon kaarten! Ga ervoor en creëer jouw eigen unieke Pokémon avontuur!

 


Nieuwste Pokemon kaarten

Laat een reactie achter