Vandaag besteld, Binnen 3 werkdagen verzonden
14 dagen bedenktijd
Betaal met IDEAL
Snelle Klantenservice

10 meest zeldzame Alternate Art Pokemon kaartenDe afgelopen jaren werden we als Pokémon-verzamelaars getrakteerd op een gigantische verrassing: de opkomst van Alternate Art Pokémon-kaarten. Het begon allemaal met Battle Styles, en sindsdien blijven ze bij elke nieuwe set terugkomen. En terecht, want deze Alternate Art-kaarten zijn enorm gewild en hebben niet de makkelijkste pull rates. Dat maakt deze Pokémon-kaarten prijzig en dus extra waardevol. En nu presenteer ik met trots: de meest zeldzame Alternate Art Pokémon-kaarten. Dus laat je betoveren door de prachtige kunstwerken op deze kaarten en voeg ze snel toe aan je collectie. Want laten we eerlijk zijn, er is niets beters dan het scoren van die ene, zeldzame Pokémon-kaart die je verzameling compleet maakt.

 

10. MACHAMP V - 140 EURO

Machamp V Alt art

Laten we het hebben over Machamp V, de minst zeldzame kaart in onze top 10! Deze krachtpatser komt uit de set Astral Radiance en is toevallig de duurste kaart uit die set. Maar wat maakt hem zo speciaal? Nou, hij is eigenlijk best lastig te vinden, wat hem nogal zeldzaam maakt. Ondanks dat hij de goedkoopste kaart op deze lijst is, mag hij zeker niet worden onderschat. Voeg deze machtige Pokémon toe aan je collectie en je zult er geen spijt van krijgen!

 

9. LEAFEON VMAX - 150 EURO

Leafeon Vmax Alt Art

Leafeon Vmax is een echte parel uit de set Evolving Skies en behoort tot de felbegeerde Eeveelution-familie. Als een van de acht verschillende Eeveelutions is deze kaart automatisch duurder en enorm gewild bij verzamelaars over de hele wereld. Het is geen wonder dat deze kaart een must-have is voor iedereen die zijn Eeveelution-collectie wil aanvullen. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze schoonheid vandaag nog toe aan je collectie en laat je vrienden zien wie de echte Pokémon-meester is!

 

8. GLACEON VMAX - 160 EURO

Glaceon Vmax Alt art

Glaceon Vmax is ook afkomstig uit de prachtige set Evolving Skies en is net zo gewild als zijn Eeveelution-familieleden. Het is geen geheim dat veel Pokémon-verzamelaars dol zijn op het verzamelen van alle Alt Art-versies van de Eeveelutions, en Glaceon Vmax is hierop geen uitzondering. Met zijn verbluffende design en krachtige aanvallen is deze kaart een must-have voor elke serieuze verzamelaar. Dus waar wacht je nog op? Voeg Glaceon Vmax vandaag nog toe aan je collectie en maak indruk op je vrienden met deze onmisbare kaart.

 

7. ESPEON VMAX - 170 EURO

Espeon Vmax Alt art

Espeon VMAX komt uit de set Fusion Strike en is een felbegeerde Pokémon-kaart onder verzamelaars. Met de release van Fusion Strike was één ding zeker: de pull rates in deze set waren slechter dan slecht. Maar dat maakt juist de Alternate Arts in Fusion Strike nog waardevoller dan die in andere Pokémon-sets. Espeon VMAX is daarom een echte parel voor je verzameling!

 

6. CHARIZARD V - 190 EURO

Charizard V Alt art

Charizard V komt uit de set Brilliant Stars. Dit is de allereerste Alternate Art Charizard-kaart die we ooit hebben gekregen in de wereld van Pokémon. Het is dan ook geen verrassing dat deze kaart enorm populair en zeer gewild is onder verzamelaars. Want zeg nou zelf, wie wil er nou geen iconische Charizard-kaart aan hun verzameling toevoegen?

 

5. GENGAR VMAX - 200 EURO

Gengar Vmax Alt art

Gengar Vmax komt uit de Fusion Strike set en is mijn absolute favoriete Alternate Art. Als grote Gengar fan was ik ontzettend blij toen ik deze kaart voor het eerst zag. Hij is simpelweg prachtig.

 

4. LUGIA V - 220 EURO

Lugia V Alt art

Lugia V is afkomstig uit de set Silver Tempest en heeft een bijzondere eigenschap die je wellicht zal verbazen: elke Lugia Pokemon kaart stijgt op de lange termijn altijd in waarde. Dat maakt het voor verzamelaars extra interessant om deze kaart aan hun collectie toe te voegen. Maar niet alleen de potentiële waarde maakt deze kaart de moeite waard, het is ook gewoon een prachtige toevoeging aan elke verzameling.

 

3. RAYQUAZA VMAX - 230 EURO

Rayquaza Vmax Alt art

Rayquaza Vmax is afkomstig uit de set Evolving Skies en was lange tijd de duurste Alternate Art Pokémon kaart. Dit kwam door twee factoren: de moeilijke pull rate en het feit dat het om een Rayquaza kaart gaat. Toch zijn in de loop der tijd andere kaarten populairder geworden en heeft Rayquaza Vmax zijn toppositie moeten afstaan.

 

2. GIRATINA V - 320 EURO

Giratina V Alt art

Giratina V is de crème de la crème van de Lost Origin set! Volgens doorgewinterde Pokémon-verzamelaars is deze Alternate Art-kaart zo moeilijk te vinden in een pakje, dat het verzamelen ervan een heuse uitdaging is. Maar wie het lukt om deze zeldzame schat te bemachtigen, heeft een waardevol juweeltje in handen. Niet alleen is het een prijzige kaart, maar de coole artwork van Giratina V is ook nog eens een lust voor het oog. Dus voeg deze topkaart snel toe aan je collectie, en laat de concurrentie zien wie de echte Pokémon-meester is.

 

1. UMBREON VMAX - 470 EURO

Umbreon Vmax Alt art

Wauw, pak je Pokédex er maar bij! Heb je al gehoord van de meest begeerde Alternate Art Pokémon-kaart? Het is niemand minder dan Umbreon VMAX, rechtstreeks uit de set Evolving Skies! Deze kaart heeft in slechts twee jaar tijd een opmars gemaakt van €130 naar een duizelingwekkende €500. En laten we zijn bijnaam niet vergeten - de mysterieuze en verleidelijke Moonbreon - genoemd naar de iconische maan waar hij naar staart. Het is de kroonjuweel voor elke moderne Pokémon-kaartverzamelaar. Gotta catch 'em all? Begin dan met deze!

 

Conclusie

Zoals eerder opgemerkt, komen de meest zeldzame Alternate Arts uit de Evolving Skies set. Dit komt voornamelijk door de aanwezigheid van de meeste Eeveelution Alternate Arts in deze set, wat deze kaarten bijzonder gewild maakt onder verzamelaars. Het is opvallend dat veel Eeveelutions opduiken in de top 10 lijst van zeldzaamste kaarten. Bovendien was de stijging in waarde van de Moonbreon kaart voor mij persoonlijk een aangename verrassing. Dit bewijst maar weer dat de markt voor Pokémon kaarten altijd in beweging is en dat elke kaart de potentie heeft om te stijgen in waarde. We hopen dat jullie genoten hebben van deze top 10 lijst en we zijn benieuwd of jullie geïnteresseerd zijn in meer gerelateerde content. Laat gerust een bericht achter!


Nieuwste Pokemon kaarten

Laat een reactie achter